(video/doc) Ședința CMC s-a încheiat. Aleșii locali și-au luat o pauză

Ședinta extraordinară a Consiliului Municipal Chișinău, începută pe 13 iunie a continuat astăzi, 16 iunie. Pe ordinea de zi au rămas 33 de subiecte.

Foto: UNIMEDIA

16:35 Ședința s-a înceiat. Consilierii și-au luat o pauză până mâine. 

16:15 Proiectul a fost trimis la reexaminare. 

16: Se examinează proiectul cu privire la aprobarea Regularmentului transporturilor auto de călători și bagaje pe teritoriul municipiul Chișinău. 

15:56 Vitalie Mihalache prezintă informații referitor la calitatea lucrărilor de asfaltare și renovare care au fost executate pe strada I. Inculeț, precum și a căilor de acces spre instituțiile de învățământ și curțile de bloc din or. Chișinău. 

15:07 Proiectul a fost aprobat cu 39 de voruri. 

15:06 Se examinează proiectul cu privire la transmiterea a trei veceuri publice in gestiunea economici întreprinderii municipale,,Asociația de gospodărie a spațiilor verzi”.

15:05 Proiectul a fost aprobat. 

14: 50 Se examinează proiectul cu privire la actualizarea componenlei Comisiei consultative pentru domeniul locuinlelor a Consiliului Municipal Chișinău, aprobat prin decizia CMC.

14:44 Proiectul nu a acumulat numărul suficient de voturi. 

14:28 Se examinează proiectul cu privire la efectuarea lucrărilor de montare a sistemului fotovoltaic on-grid in Piața Centrală. 

12:58 proiectul cu privire la efectuarea lucrărilor de modernizare a sectorului „Legume” din Piața Centrală a fost votat ca bază. 

12:46 Consiliera Eugenia Ceban a venit cu replici către consilera PAS Zinaida Popa: Mai bine ar face „poreadkă” în țară.

12:29 Se examinează proiectul cu privire la  efectuarea lucrărilor de modernizare a sectorului „Legume” din Piața Centrală. 

12:22 La ședință sunt prezenți 26 de consilieri din 51 aleși.

12:15 Ca de obicei, consilierii municipali întârzie. 15 minute din ședință au trecut, aleșii însă nu au venit încă în sală.

Urmărește live pe UNIMEDIA:

Vezi mai jos ordinea de zi a ședinței CMC:


Pub