Tinerii de la Platforma DA îi cer lui Morgenshtern să renunțe la concert: „Imaginea ta nu merită să fie folosită de un grup de crimă organizată”

Aripa tânără a Platformei DA a venit cu un mesaj către artistul rus, Morgenshtern, care a anunțat că va cânta gratuit în Piața Marii Adunări Naționale, la un concert pe 19 iunie. „Poți ușor da un search pe google și citi cine este Platon, Șor, Plahotniuc. Anume ei sunt cei care îți plătesc acest concert. Îți plătesc din banii furați de la popor, în speranța că le vei mai spăla din imaginea criminal”, i-au scris tinerii DA.

Foto:

Dragă Morgenshtern, talentul nu-i scutește pe artiști să fie lucizi și selectivi. Talentul le cere să fie conștienți că popularitatea lor operează un fraudulos transfer de imagine către niște politicieni care își bat joc de acest popor.

Nu este greu să iei bani și să cânți melodii despre lider, patrie, partid, patriotism fals, moralitate și fals compasiune, dar cel mai probabil va fi imposibil să-ți păstrezi publicul cu un astfel de repertoriu pentru că artiştii care se consideră artişti ei nu se leagă de politică, ei îşi cântă cântecul lor.

Imaginea ta valorează mai mult decât acești bani murdari. Imaginea ta nu merită să fie folosită de un grup de crimă organizată.

Noi te îndemnăm să renunți să participi la acest eveniment”, au mai declarat aceștia.

Morgenshtern a anunțat că este la Chișinău, iar pe 19 iunie va cânta la un concert cu acces gratuit, în centrul capitalei.

Organizatorul concertului este activistul Veaceslav Valico, cel care în alegerile parlamentare a fost reprezentat de omul de afaceri Veaceslav Platon. Ultimul, la rândul său, a negat orice legătură cu evenimentul la care va cânta Morgenshtern, iar alte voci susțin că artistul ar fi adus de către Partidul Șor, care organizează în aceeași zi un protest față de actuala guvernare.


Pub