Poliția avertizează șoferii: Mașinile care vor îngrădi accesul în timpul deplasării delegației lui Macron vor fi ridicate și transportate la parcarea specială

La acest moment, mai mulți polițiști se află pe străzile din capitală pentru fluidizarea traficului, asigurarea ordinii și securității publice în legătură cu vizita președintelui francez Emmanuel Macron.

Foto: Polițiia Republicii Moldova
În acest context, Poliția îndeamnă atât pietonii, cât și conducătorii auto să respecte regulile de circulație şi semnalele impuse de polițiști, pentru a evita posibile încălcări ale ordinii de drept.

Totodată, oamenii legii anunță că unitățile de transport care vor îngrădi accesul în timpul deplasării delegației vor fi ridicate și transportate la parcarea specială.

Pentru evitarea incidentelor neplăcute, Poliția recomandă tuturor participanților la trafic să adopte un comportament civilizat şi respectuos faţă de colegii din trafic.

Păstraţi-vă calmul, nu uitaţi de politeţea rutieră, nu blocaţi intersecţiile și accesul pe străzi, în special cele cu sens unic.
Ar putea fi o imagine cu 4 persoane şi drum

Președintele francez Emmanuel Macron va avea, astăzi, o vizită oficială în Republica Moldova. Astfel, oamenii legii anunță că, pe unele străzi din capitală circulația va fi restricționată.


Pub