(doc) Candidatul la parlamentarele de anul trecut, care a fost reprezentat de Veaceslav Platon în alegeri, ar fi organizatorul concertului lui Morgenshtern la Chișinău

Candidatul independent de la parlamentare, Veaceslav Valico, care l-a avut în calitate de persoană de încredere pe Veaceslav Platon, ar fi cel care îl va aduce duminică pe Morgenshtern în Piața Marii Adunări Naționale. Potrivit notificărilor publicate pe pagina Primăriei pentru data de 19 iunie, manifestația este unica care va fi organizată în PMAN. Concertul ar urma să se desfășoare în intervalul de timp 15:00- 22:00.

Foto: captură video

Veaceslav Valico nu a comentat deocamdată această informație.

Primăria capitalei nu este organizatorul concertului la care ar urma să cânte artistul rus Morgenshtern. Reprezentanții instituției anunță că toate declarațiile care au fost depuse în acest sens de alți organizatori le vor face public în curând.

Artistul din Rusia Morgenshtern a spus ieri că se află la Chișinău, iar peste 4 zile, pe 19 iunie, va susține un concert în Piața Marii Adunări Naționale. Cântărețul spune că intrarea va fi gratuită.


Pub