Primul interviu acordat de Amber Heard după ce a pierdut procesul cu Johnny Depp: „Nu-mi poți spune că a fost corect”

Amber Heard a acordat primul interviu filmat, după ce a pierdut procesul cu Johnny Depp. Aceasta a vorbit despre juriul implicat în caz, spunând că nu îi învinovățește pentru verdict: „Nu-i învinovățesc, chiar înțeleg. Este un personaj îndrăgit și un actor fantastic”.

Foto: stirileprotv.ro.

Amber Heard a vorbit, printre altele, despre cum a fost influențat procesul de social media, scrie stirileprotv.ro.

„Nu-mi pasă ce cred alții despre mine sau cum vrei să judeci ce s-a întâmplat în intimitatea din casa mea în timpul căsniciei, în spatele ușilor închise. Nu mă gândesc că oamenii de rând ar trebui să știe lucrurile astea așa că nu o iau personal”, a spus Amber Heard.

„Însă, chiar și cineva care este sigur că merit toată această ură, chiar dacă crezi că mint, tot nu te poți uita în ochii mei și să-mi spui că pe social media a existat o reprezentare corectă. Nu îmi poți spune că tu crezi că a fost corect”, a mai spus actrița.

Aceasta a vorbit și despre juriul implicat în caz, spunând că nu îi învinovățește pentru verdict.

„Nu-i învinovățesc, chiar înțeleg. Este un personaj îndrăgit și oamenii simt că îl cunosc. Este un actor fantastic”, a spus aceasta.

Amber Heard nu poate plăti „cu siguranţă” mai mult de 10 milioane de dolari despăgubiri fostului soţ Johnny Depp pentru că l-a defăimat în presă, potrivit verdictului dat miercuri de juraţii americani, a declarat joi avocatul actriţei.

Vezi video și mai multe detalii pe SHOK.md.


Pub