image
Sursa foto: jurnal.md

Oxentea: Un tânăr a murit după ce mașina în care se afla s-a izbit într-o remorcă; Șoferul beat a fugit (VIDEO)

Accident grav în satul Oxentea. Un tânăr de 21 de ani a murit pe loc, după ce autoturismul în care se afla în calitate de pasager s-a izbit violent într-o remorcă. Șoferul, un tânăr de aceeași vârstă, a fugit de la fața locului, ulterior a fost prins de polițiști având o concentrație de alcool de 0.79 mg/l în aerul expirat.

Accidentul rutier a avut loc pe data de 11 iunie, în jurul orei 21:46, în preajma bisericii din satul Oxentea, raionul Dubăsari.

„Preliminar la fața locului polițiștii au stabilit că, șoferul de 21 de ani conducând un automobil de marca ,,Volkswagen T-4” și având ca pasager un alt tânăr de aceeași vârstă, nu s-a isprăvit cu conducerea automobilului și s-a tamponat într-o remorcă de tractor parcată pe partea dreaptă a carosabilului. În urma accidentului rutier, pasagerul a decedat la fața locului, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului rutier, plecând într-o direcție necunoscută. În urma măsurilor întreprinse, acesta a fost localizat și fiind supus testării alcoolscopice s-a constatat că concentrația alcoolului în aerul expirat este de 0.79 mg/l”, a declarat pentru Jurnal.md ofițerul de presă al IP Dubăsari, Elena Băetrău.

Pe cazul dat a fost pornită cauză penală, iar conducătorul a fost reținut.

Imaginile video ne-au fost expediate de un martor ocular.

Jurnal.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: