image
Sursa foto: Profimedia

Christophe Galtier, favorit să preia banca celor de la PSG! Ce contract îi pregătesc parizienii

Christophe Galtier (55 de ani) se află în pole-position pentru preluarea celor de la PSG. Antrenorul francez îi va lua locul lui Mauricio Pochettino (50 de ani), care va pleca de la echipă după un an și jumătate.

Deși pe lista celor de la PSG s-au mai aflat nume precum Zinedine Zidane, Antonio Conte sau Jose Mourinho, campioana Franței îl va numi pe Christophe Galtier, actualul tehnician al celor de la Nice.

Jurnalistul Nicolo Schira anunță că oficialii clubului din Paris i-au pregătit deja contractul lui Galtier, care ar urma să semneze pe două sezoane, cu opțiune de prelungire pentru încă unul, în funcție de performanțele obținute.

Un rol deosebit de important în luarea acestei decizii îl va avea noul director sportiv al celor de la PSG, Luis Campos. Acesta a lucrat împreună cu Galtier în perioada 2017 - 2020, la Lille, iar cei doi au construit o echipă puternică, care a și câștigat campionatul în anul 2021.

Christophe Galtier o pregătește în acest moment pe Nice, formație alături de care a terminat pe locul 5 în Ligue 1, în ultimul sezon.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: