image
Sursa foto: Profimedia

Real Madrid a demarat “operațiunea Vinicius”. Oferta “galacticilor” pentru prelungirea contractului

Real Madrid, deținătoarea trofeului UEFA Champions League, a reușit primul transfer important în această vară, mijlocașul francez Aurelien Tchouameni (22 de ani), de la AS Monaco.

Următorul pas al “galacticilor” este să-i prelungească înțelegerea unui jucător de bază: brazilianul Vinicius Jr (21 de ani).

Vinicius mai are contract cu Real Madrid până în vara anului 2024, dar conducerea clubului vrea să se asigure că atacantul nu poate fi tentat cu o ofertă de transfer exorbitantă.

Potrivit Marca, Real Madrid îi propune lui Vinicius Jr un contract până în vara anului 2027. Salariul brazilianului ar crește de la 4 milioane de euro la 10 milioane de euro pe an.

Clauza de reziliere a contractului va fi cu adevărat “galactică”: un miliard de euro. În prezent, Vinicius Junior poate fi transferat de către un club care achită 350 de milioane de euro.

În sezonul 2021-2022, Vinicius Junior a reușit 22 de goluri și 20 de pase decisive în 52 de meciuri pentru Real Madrid, în LaLiga, Champions League, Cupa Spaniei și Supercupa Spaniei.

Vinicius Jr a fost al doilea cel mai bun marcator din echipă (după Karim Benzema) și cel mai bun pasator decisiv.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: