(stop cadru) Voronin: Moldovenii cresc răți mute. Așa și unii deputați, de când a fost ales Parlamentul și ei nu au deschis gura niciodată

Președintele PCRM, deputatul Vladimir Voronin, i-a asemănat pe o parte dintre parlamentari cu „rățile mute”. Deja cât timp a trecut de când a fost ales Parlamentul și ei niciodată nu au deschis gura”, a precizat fostul șef de stat, în cadrul emisiunii Moldova zi de zi, de la tv6.

Foto: UNIMEDIA

„În campania electorală, la pescuit și la vânătoare se spun cele mai multe minciuni și bancuri. De aceea, oamenii trebuie să se gândească atunci când votează, să voteze pentru oamenii care sunt demni de fapte concrete, pe cel care deja a realizat ceva în viață, nu pe cel care vine în Parlament să se trântească în fotoliu și nu știe ce să facă. Sunt răți mute, cresc oamenii în Moldova. Iată așa mulți parlamentari, deja cât timp a trecut de când a fost ales Parlamentul și el niciodată nu a deschis gura”, a declarat Vladimir Voronin.

Deputatul nu a vrut să dea nume. „Nu îi pot nominaliza acum, nici nu îi țin minte, dacă nu ies la microfon niciodată. Îi văd așa la față, parcă i-am mai văzut cândva la ședința Parlamentului”.



În cadrul unui protest organizat în noiembrie 2015, socialiștii l-au comparat pe președintele de atunci, Nicolae Timofti, cu o rață mută și chiar au adus o pasăre în fața Reședinței de Stat.



Pub