Ilan Șor: PAS vrea să închidă magazinele sociale și să le ia astfel oamenilor și ultima bucată de pâine de la gură

Liderul Partidului „Șor”, Ilan Șor, acuză actuala guvernare că vrea să închidă magazinele sociale, deschise la inițiativa sa, iar astfel să lipsească oamenii și de ultima bucată de pâine. Reacția vine după ce șeful Centrului Național Anticorupție, Iulian Rusu, a anunțat că ar fi pus sechestru pe averea lui Ilan Șor din Republica Moldova, în valoare de 1,5 miliarde de lei și că urmează și alte măsuri în privința sa.

Foto: Ilan Șor

În replică, Ilan Șor l-a acuzat pe acesta că îndrugă prostii și că nu are asemenea averi.

„Progenitura celei mai proaste guvernări din toată istoria Republicii Moldova, directorul Centrului Național Anticorupție, în lipsa rezultatelor, a decis să se laude cu ceva. Chipurile ar fi pus sechestru pe bunurile mele din Moldova în valoare de 1,5 miliarde de dolari. În primul rând, eu n-am în Moldova asemenea averi, iar dacă ai găsit, poți să ți le păstrezi. Iar ca să nu vorbești prostii, am să-ți cumpăr un Chupa Chups, ca să ai gura ocupată și să taci”, a spus Ilan Șor, într-o postare video pe Facebook.

El a reacționat și la declarația șefului CNA, în legătură cu necesitatea închiderii magazinelor sociale „Merișor”.

„Totuși, cea mai mare prostie pe care am auzit-o din gura acestui individ este că se va recurge la închiderea magazinelor sociale. Ei bine, pe lângă faptul că actuala guvernare i-a sărăcit pe oameni și le-au scos toți banii din buzunare, acum vrea să le smulgă și ultima bucată de pâine de la gură. Se pare că actuala putere vrea cu tot dinadinsul să plece peste hotare, dar nu în excursie, ci în exil”, a mai declarat liderul Partidului „Șor”, Ilan Șor.


Pub