Dumitru Robu a semnat ordinul privind numirea Veronicăi Dragalin la șefia Procuraturii Anticorupție: Când începe activitatea în Moldova

Procurorul General, Dumitru Robu, a semnat ordinul privind numirea Veronicăi Dragalin la șefia Procuraturii Anticorupție. Aceasta își va începe activitatea pe 1 august.

Foto: captură video

Procuratura precizează că Dragalin a înaintat o cerere prin care a solicitat numirea sa în funcție începând cu 1 august, ținând cont de faptul că aceasta urmează să își termine anumite activități ce țin de funcția deținută la moment.

Consiliul Superior al Procurorilor a hotărât că Veronica Drăgălin este câștigătoarea concursului pentru funcția de Procuror-șef al Procuraturii Anticorupție.

Comisia specială de preselecție a candidaților la funcția de procuror – șef al Procuraturii Anticorupție a hotărât că etapa de preselecție în cadrul concursului la funcția de procuror-șef al Procuraturii Anticorupție a fost promovată de către candidata Dragalin Veronica.

Veronica Dragalin a făcut doctoratul în Drept la University of Virginia School of Law. Nominalizată la Premiul Național Young Federal Attorney şi la Premiul Procuror de Prim Rang pentru femeile din justiţia federală, vorbește română, engleză, spaniolă, rusă, germană şi italiană.


Pub