image
Sursa foto: Profimedia

”Casa mea arată ca un spital”. Mohamed Salah a dezvăluit dieta prin care a ajuns în top. Ce nu mănâncă ”aproape niciodată”

Mohamed Salah (29 de ani) a devenit în ultimele sezoane, de când s-a transferat la Liverpool, unul dintre cei mai buni fotbaliști ai lumii, dar acest statut a fost obținut cu mari sacrificii.

Egipteanul a vorbit pe larg despre stilul său de viață și a povestit că, pe lângă dieta foarte strictă și ședințele de pregătire de la baza clubului, urmează și foarte multe antrenamente la domiciliu, unde are două camere pentru fitness, dar și o încăpere dotată cu criosaună, spre nemulțumirea soției sale, Magi, deranjată într-o oarecare măsură că a lor casă arată ”ca un spital”.

”Două camere din casa noastră sunt dedicate diferitelor aparate de fitness, culturism. Acasă pot face și crioterapie, există o cameră hiperbarică. Caut în mod constant să îmi îmbunătățesc condiția fizică.

Casa mea arată acum ca un spital, soției mele nu-i place asta, spune mereu că stau mai mult cu aparatura pe mine decât să petrec timp cu ea”, a declarat Mohamed Salah, pentru France Football.

În privința alimentației, Mohamed Salah a transmis că are o dietă bazată pe broccoli, cartofi dulci, legume crude și carne slabă. Foarte rar, egipteanul mănâncă sushi, iar un alt aliment de ”trișare” a dietei este burgerul, pe care, însă, recunoaște că îl consumă ”aproape niciodată”

”Prefer broccoli, cartofi dulci, pește, pui și întotdeauna salată. Când mă răsfăț într-un restaurant grozav din Londra, mănânc sushi. Mănânc pizza cel mult o dată pe lună. Îmi plac burgerii, dar nu-i mănânc aproape niciodată pentru că după nu mă simt bine”, a spus Mohamed Salah.

Mohamed Salah va intra la finalul acestei luni în ultimul an de contract cu Liverpool, iar părțile nu au reușit să ajungă la un acord pentru prelungirea angajamentului, deși au existat mai multe runde de negocieri.

Motivul este reprezentat de cerințele financiare ale egipteanului, care ar avea deja o opțiune dacă nu ajunge la un acord cu Liverpool: plecarea la Barcelona, liber de contract, la finalul sezonului următor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: