image
Sursa foto: Profimedia

Pactul încheiat între Robert Lewandowski și conducerea lui Bayern Munchen: ”Lucrurile se vor liniști!”

Robert Lewandowski (33 de ani) își dorește să evolueze în La Liga sezonul viitor, în tricoul Barcelonei, dar planurile sale pot fi date peste cap de oficialii formației bavareze care nu vor să piardă cel mai bun marcator al echipei.

Lewandowski a declarat public faptul că vrea să plece de la Bayern Munchen, lucru ce i-a deranjat pe cei aflați la conducerea clubului, însă în ultima perioadă lucrurile a se fi liniștit.

Hasan Salihamidzic, directorul sportiv al lui Bayern Munchen, a declarat recent că a discutat cu Robert Lewandowski în legătură cu declarațiile pe care le-a făcut în legătură cu dorința sa de a pleca de la formația bavareză.

Se pare că cele două părți au încheiat un ”pact” și vor încerca să rezolve disputa departe de ochii presei.

Totuși, oficialul bavarezilor a lăsat să se înțeleagă faptul că lui Robert Lewandowski nu îi va fi ușor să își îndeplinească dorința de a juca în următorul sezon în tricoul Barcelonei pentru că polonezul are un contract cu Bayern Munchen valabil până anul următor.

În același timp, Salihamidzic a transmis că este fericit că Lewandowski este încă jucătorul lui Bayern Munchen și vrea ca atacantul polonez să joace și sezonul următor în tricoul bavarezilor.

”Robert Lewandowski are un contract cu noi valabil până în anul 2023. Suntem fericiți că este încă aici. Cred că de acum înainte lucrurile se vor liniști. Noi știm ce avem cu el, iar el știe ce are aici. Am discutat cu el despre declarațiile pe care le-a făcut în legătură cu despărțirea de Bayern Munchen și am ajuns la un acord că trebuie să ne calmăm cu toții”, a declarat Salihamidzic, potrivit Marca.

În cursul serii de sâmbătă, L'Equipe a anunțat că PSG și-l dorește pe Robert Lewandowski, care a declarat public că nu mai vrea să continue la Bayern Munchen. Parizienii vor să își consolideze linia ofensivă în această vară, iar atacantul polonez reprezintă principala variantă în momentul de față.

PSG vrea să profite de situația Barcelonei, care nu reușește să îl semneze pe Lewandowski, din cauza problemelor financiare pe care le are clubul. Odată cu intrarea francezilor în cursa pentru transfer, rămâne de văzut care va fi deznodământul "telenovelei" Robert Lewandowski, care datează deja de mai multe luni.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: