image
Sursa foto: Air MoldovaAir Moldova

Air Moldova va oferi vouchere de 200 de euro pasagerilor care au fost afectați de cursele reținute din 4, 5, 6 iunie

Compania Air Moldova anunță că va oferi vouchere în valoarea totală de peste 200.000 de euro pasagerilor care au fost afectați de cursele reținute în zilele de 4, 5, 6 iunie.

Astfel, fiecare pasager, care a avut de suferit în urma celor întâmplate, va primi câte un voucher în valoare de 200 de euro.

„Dacă ați achiziționat un bilet pentru unul din zborurile afectate de rețineri sau anulări din data de 4,5,6 iunie 2022, beneficiați de voucher în valoare de 200 de euro pe care îl puteți utiliza pentru achiziționarea unui bilet nou sau servicii suplimentare pentru oricare dintre zborurile operate de companie aeriană pe site-ul www.airmoldova.md”, informează compania.

Pentru a obține acest voucher trebuie să urmați pașii enumerați aici.

Voucher-ul poate fi folosit pentru achitarea rezervării unui bilet sau serviciu adițional, pentru cursele regulate operate de Air Moldova. În cazul în care valoarea totală de cumpărare depășește valoarea voucher-ului de călătorie, orice diferență va fi plătita prin intermediul cardului sau în numerar. În cazul în care valoarea totală de cumpărare este mai mică decât valoarea voucher-ului de călătorie, diferența nu poate fi rambursată.

Voucher-ul poate fi utilizat o singură dată (pentru o tranzacție). Acestea sunt personalizate și pot fi utilizate de către pasagerii numele/prenumele cărora sunt specificate în bilet. Voucher-ul este valabil până la 31 martie 2023.

Noutăţile partenerilor

comentarii: