image
Sursa foto: Twitter

Liverpool joacă tare în "cazul Mane": a refuzat a treia propunere de la Bayern, iar nemţii s-ar putea reorienta

Transferul lui Sadio Mane (30 de ani) de la Liverpool la Bayern Munchen s-a complicat după ce finalista UCL, care e şi vicecampioana Angliei, a respins şi cea de-a treia ofertă făcută de Bayern pentru atacantul senegalez.

După cum se ştie, Liverpool solicită 40 de milioane de euro pentru Mane, iar cea de-a doua ofertă a germanilor a fost de 30 de milioane de euro, propunere respinsă imediat.

Acum, campioana Germaniei a urcat la 35 de milioane de euro, însă cinci milioane ar urma să fie plătite dacă se îndeplinesc anumite condiţii, soluţie considerată de englezi drept amuzantă, conform celor de la Mirror.

În aceste condiţii, Bayern s-ar putea reorienta deoarece nu vrea să plătească mai mult pentru Mane. Dorinţa munchenezilor pare să fie aceea de a nu cheltui bani în plus faţă de ceea ce ar putea lua de la Barcelona pentru Lewandowski. Iar catalanii susţin că nu-şi permit să plătească o sumă apropiată de 40 de milioane de euro, ci undeva în jur de 30 de milioane de euro.

Adică negocierile lor cu Barcelona pentru Lewa sunt, practic, în oglindă cu ceea ce discută cei de la Bayern cu Liverpool pentru Mane!

Totuşi, realizarea transferului lui Darwin Nunez la Liverpool, pentru 75 de milioane de euro, plus 25 de milioane de euro bonusuri de performanţă, ar putea modifica balanţa.

Numai că Bayern este un club mare, care nu-şi permite să acceseze o singură pista într-o astfel de situţie, iar Hasan Salihamidzic, directorul sportiv al bavarezilor, a anunţat că "se lucrează la diverse opţiuni de atac. Piaţa transferurilor nu este uşoară şi nu poţi miza pe o singură variantă pentru a întări atacul, aşa că trebuie să existe mai multe opţiuni".

Sadio Mane a discutat deja cu antrenorul celor de la Bayern, Julian Nagelsmann, iar africanul este încântat de perspectiva de a juca pe Allianz Arena în stagiunea viitoare.

Dacă Bayern are probleme în negocierile cu Liverpool, cele cu Mane ar trebui să aibă succes mult mai repede. Potrivit AS, care citează cotidianul german Bild, bavarezii îi oferă un salariu anual de 10 milioane de euro net.

Mane încasează 7 milioane de euro net la Liverpool, iar salariul său relativ modest este considerat drept unul dintre motivele principale pentru dorința sa de a pleca în altă parte.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: