image
Sursa foto: Parlament.md

Opțiunea de integrare europeană, discutată de președintele Parlamentului, Igor Grosu, cu noii ambasadori acreditați în RM

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a avut, în această săptămână, mai multe întrevederi cu noii ambasadori acreditați în Republica Moldova. Speakerul s-a întâlnit cu Ambasadorul Republicii Serbia cu sediul la București, Stefan Tomašević, Ambasadorul Georgiei, Levan Diasamidze și Ambasadorul Republicii Slovace, Pavol Ivan.

În cadrul întrevederilor șeful Legislativului a discutat despre ultimele evoluții din regiune și impactul acestora asupra Republicii Moldova, despre eforturile țărilor din vecinătate de a ajuta refugiații ucraineni, precum și alte subiecte de actualitate.

Un subiect prioritar al discuțiilor cu noii ambasadori l-a constituit integrarea europeană a RM și determinarea autorităților de a implementa procesul de reforme interne.

Președintele Parlamentului le-a urat succes ambasadorilor în activitatea diplomatică și o cooperare cât mai fructuoasă în beneficiul tuturor.

SS
SS

Noutăţile partenerilor

comentarii: