Ion Chicu, după percheziții la domiciliul lui Ion Harghel: „Nu are dreptul nimeni să critice țâfna. Dacă te temi, nu o mai întrebi pe Maia de ce bugetul e gol”

Fostul premier, Ion Chicu a venit cu un comentariu, în contextul în care procurorii au descins cu percheziții în această dimineață la domiciliul lui Ion Harghel. „Nu are dreptul nimeni să critice țâfna. Nici măcar cei mai aprigi critici ai rușilor. Linia de comportament permisă de Maia și gruparea ei criminală este doar una - laudă clanului de verișoare și analfabeți. Nu există dictatură mai periculoasă, decât cea susținută de Occidentul democratic”, a scris acesta.

Foto: UNIMEDIA

Nu are dreptul nimeni să critice țâfna. Nici măcar cei mai aprigi critici ai rușilor. Linia de comportament permisă de Maia și gruparea ei criminală este doar una - laudă clanului de verișoare și analfabeți. Nu există dictatură mai periculoasă, decăt cea susținută de Occidentul democratic. Peter, unde ești? 

Regimul criminal vrea să bage frica în moldoveni, e cert. Că dacă te temi, n-ai cum s-o întrebi pe Maia de ce bugetul e gol și împrumutăm la 19%, deși prețurile au explodat, iar valoarea în vamă a importurilor a crescut cu minim 50-70%.

Că dacă te temi, n-ai cum întreba de ce Maia în locul specialiștilor apolitici și integri din administrația publică și-a adus "verișoarele" analfabete și tot soiul de "эллочка-людоедка". Că dacă te temi, fugi din țară - că acesta e scopul acestei grupări criminale - să ne spulbere complet prin lume. Maia, ia aminte. N-au moldovenii cum se teme de tine. Nu ne poți impresiona și speria cu mercenarii tăi străini, care ne-au umplut clădirile guvernamentale. Prin asemenea acțiuni, voi doar vă grăbiți sentința pentru crimele comise. Ia aminte, Maia.
Domnule Janis Mazeiks, luați atitudine. Nu tolerați și nu susțineți dictatura absurdului”, a menționat Chicu, într-o postare pe Facebook.

Blooggerul Ion Harghel a fost venit cu o reacție, după perchezițiile care au avut loc astăzi în dosarul Kuliokului. Acesta scrie că nu are niciun statut în cadrul acestui dosar penal și că „pentru suprimarea oricăror suspiciuni, benevol a predat ofițerilor de urmărire penală telefonul și calculatorul”.


Pub