Procurorii, cu detalii la miezul nopții, după perchezițiile la casa lui Harghel: Se referă la activitatea când acesta interacționa cu Plahotniuc și Iaralov

Procurorii anticorupție au venit cu unele precizări cu referire la perchezițiile efectuate ieri în dosarul kuliokului. Aceștia spun că efectuarea lor „a fost determinată de rezultatele altor acțiuni de urmărire penală și se referă la activitatea persoanei supuse perchezițiilor din perioada 4 - 9 iunie 2019 când a interacționat cu mai mulți subiecți Investigați, inclusiv Plahotniuc Vladimir, Iaralov Serghei”,

Foto: colaj
Aceștia mai spun că perchezițiile efectuate nu au tangență cu activitatea desfășurată în prezent de către această persoană, iar pentru a nu prejudicia investigațiile cu informații suplimentare vorr reveni ulterior.

Procurorii au descins cu percheziții în dimineața zilei de ieri la domiciliul lui Ion Harghel. Acțiunile au loc în dosarul „kuliokului”.

Ion Harghel a spus că nu are niciun statut în cadrul acestui dosar penal și că „pentru suprimarea oricăror suspiciuni, benevol a predat ofițerilor de urmărire penală telefonul și calculatorul”. 


Pub