Din Grecia în Qatar: Natalia Gavrilița a plecat într-o nouă vizită oficială. Cu cine va avea întrevederi

Șefa Executivului Natalia Gavrilița a plecat în Qatar. Vizita de lucru va dura 3 zile, până pe 13 iunie, timp în care prim-ministra va avea întrevedere cu Emirul Statului Qatar, Alteța Sa, Șeicul Tamim bin Hamad Al-Thani, și cu premierul Qatarului, Șeicul Khalid bin Hamad Al-Thani.

Foto: gov.md
Prim-ministra va discuta și cu Alteța Sa, Șeica Moza bint Nasser, Președinta Qatar Foundation. De asemenea, Natalia Gavrilița se va întâlni cu Președintele Camerei de Comerț și Industrie a Statului Qatar și cu oameni de afaceri qatarieni.

Totodată, prim-ministra va participa la inaugurarea sculpturii dedicată celor 25 ani de la stabilirea relațiilor diplomatice între Republica Moldova și Statul Qatar, dar și la inaugurarea expoziției sculpturilor de formă mică ale artiștilor din țara noastră.

În cadrul vizitei, vor fi semnate documente bilaterale, care vor impulsiona relațiile dintre țara noastră și Statul Qatar: Acordul cu privire la abolirea vizelor de scurtă ședere pentru posesorii de pașapoarte ordinare și Acordul privind cooperarea economică și tehnico-științifică în domeniul agriculturii.


Pub