image
Sursa foto: Profimedia

Mohamed Salah, jucătorul anului 2022 în Premier League! A treia distincție a sezonului pentru fotbalistul lui Liverpool

După ce a fost desemnat cel mai bun jucător al sezonului în Premier League de către Asociația Jurnaliștilor de Fotbal (FWA) și cel mai bun fotbalist al lui Liverpool, Mohamed Salah (29 de ani) a fost ales și jucătorul anului în Anglia.

Mohamed Salah a avut un sezon fantastic la Liverpool. A câștigat Cupa Angliei și Cupa Ligii, fiind la un pas să cucerească și titlul în Premier League și UEFA Champions League. Egipteanul a marcat de 23 de ori și a adunat 14 pase decisive doar în campionat, astfel Asociația Fotbaliștilor Profesionișști din Anglia l-a desemnat jucătorul anului 2022.

Starul egiptean a anunțat că va mai rămâne un an pe Anfield, însă nu a dezvăluit ce urmează să facă din vara lui 2023. Presa din Anglia scrie că Mohamed Salah le-a spus prietenilor că s-a decis să nu-și prelungească înțelegerea cu viceceampioana Angliei.

Mirror anunță că fotbalistul se află înaintea ultimului său sezon sub comanda lui Jurgen Klopp și că peste un an va semna cu Barcelona. Catalanii îl vor aduce liber de contract pe Mohamed Salah, fotbalist foarte apreciat de Xavi, care îl dorește insistent pe Camp Nou.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: