image
Sursa foto: Profimedia

”Bijuteria” de 6 milioane de euro, făcută pe comandă, a lui Rafael Nadal: ”Te simți liber”

Rafael Nadal (36 de ani, locul 4 ATP) și-a câștigat locul în istoria tenisului, iar veniturile sale au fost de-a lungul anilor pe măsura rezultatelor.

Cu 22 de turnee de Grand Slam în palmares, dintre care 14 câștigate doar la Roland Garros, Nadal este considerat unul dintre cei mai mari jucători de tenis din istorie. Ibericul a strâns o avere considerabilă datorită sportului alb, din premii și publicitate. Astfel, în conturile sportivului din Spania se regăsesc în acest moment aproximativ 200 de milioane de euro.

Rafael Nadal a ajuns la un nivel financiar la care își permite să-și cumpere orice-și dorește. Acesta are un conac la Mallorca în valoare de 3,6 milioane de euro, un avion privat de aproape 6 milioane de euro și, ”bijuteria coroanei”, un yacht de 6 milioane de euro, făcut pe comandă.

Ambarcațiune de 24 de metri lungime și o suprafață de 360 de metri pătrați dispune de finisaje de lux la interior, cu garaj pentru jetski, bar și loc de grătar, printre altele.

”Am fost captivat de spațiul enorm. Sincer, în portul din Mallorca, 80 Sunreef Power (n.r.- yacht-ul său) este cea mai mare ambarcațiune care poate andoca. E grozav.

Am vrut să mă simt ca acasă. Nu am vrut jacuzzi, am apă în jurul bărcii, unde pot înota și mă pot simți bine. De fiecare dată când am ocazia, mă întorc în Mallorca și merg pe apă. Te simți liber”, a spus Rafael Nadal, potrivit boatinternational.com.

Rafa Nadal se mândrește și cu soția sa. Rafael Nadal și Xisca Perello sunt împreună de 15 ani, iar nunta lor a avut loc în octombrie 2019.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: