image
Sursa foto: Profimedia

AC Milan a intrat în cursă pentru semnătura unui star de la Manchester City

AC Milan a câștigat titlul în Serie A, iar în perioada de mercato vrea să-și întărească lotul cu un jucător din Premier League.

AC Milan este ultima echipă interesată de serviciile lui Gabriel Jesus (25 de ani), atacantul brazilian al celor de la Manchester City. Jesus mai are un an de contract cu gruparea de pe Etihad Stadium.

Pe lângă interesul celor de la Real Madrid, FC Barcelona, Juventus și Arsenal, acum AC Milan a intrat în cursă pentru atacantul aflat încă sub comanda lui Pep Guardiola, notează 90min.com.

Deși Manchester City i-ar fi oferit o nouă înțelegere avantajoasă lui Gabriel Jesus, agenții jucătorului iau în calcul și alte opțiuni în această perioadă, iar una dintre ele ar putea fi acum AC Milan.

"Albii" au nevoie de un om care să împartă minutele cu Karim Benzema (34 de ani), întrucât ceilalți doi atacanți din lot, Luka Jovic (24 de ani) și Mariano Diaz (28 de ani) reprezintă variante modeste.

Motivul pentru care madrilenii îl doresc pe brazilian este faptul că antrenorul echipei, Carlo Ancelotti (62 de ani), este un mare admirator al său. Italianul l-a dorit și în 2017, când o pregătea pe Bayern, însă Manchester City a câștigat atunci cursa pentru semnătura sa.

După venirea lui Erling Haaland (21 de ani), sud-americanul are șanse mici să mai prindă constant primul 11 al englezilor. Totuși, în cazul în care norvegianul se va accidenta, Jesus s-ar putea dovedi din nou o soluție eficientă pentru "cetățeni".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: