Horoscopul banilor pentru săptămâna viitoare! Zodiile care vor avea noroc la bani în perioada 13-19 iunie

10 Iun. 2022, 14:04
 // Categoria: Au Bani // Autor:  MD Bani
10 Iun. 2022, 14:04 // Au Bani //  MD Bani

Dacă nu ai avut noroc la bani în această săptămână nu te stresa prea mult. Poate vei avea mai mult noroc săptămâna viitoare, în perioada 13-19 iunie. Această săptămână este despre bani, fiindcă multe zodii vor avea parte de ocazii unice pentru a obține sume frumoase de bani. Stelele arată că taurii și gemenii sunt pe punctul de a avansa, iar racii au noroc la bani.

Iată ce te așteaptă săptămâna viitoare pe planul finanțelor personale în dependență de zodie:

Berbec

Săptămâna viitoare, berbecii analizează foarte bine toate avantajele și dezavantajele unei investiții. Nu vrea să riște în zadar, fiindcă știe că este vorba de o sumă destul de mare pentru ei. În a doua jumătate a săptămânii, berbecii vor avea nevoie de niște sfaturi pe plan financiar și va descoperi niște informații extrem de utile pentru situația în care se află acum.

Conform astrelor, pe 18 și 19 iunie 2022, zodia berbec are mai mult noroc la capitolul financiar și atrage sume mari de bani în buzunarul lor.

Taur

Taurii sunt pe punctul de a avansa și în această perioadă trebuie să lucreze dublu. Astrologii spun că doar un comportament profesionist și încrezător îi poate ajuta să obțină banii pe care îi dorește. Iar în a doua jumătate a săptămânii, trebuie să își asculte rațiunea și să nu se bazeze prea mult pe emoții, fiindcă există riscuri. De asemenea, acest nativ apelează la ajutorul unei persoane apropiate.

Astrele arată că ziua de 18 și 19 iunie 2022, zodia taur va avea mai mult noroc la capitolul bani și îi permite să privească altfel la organizarea bugetului.

Gemeni

În perioada 13-19 iunie, gemenii sunt pe punctul de a avansa și a trece la un nivel pentru care lucrează de ceva timp. Astrologii spun că în această perioadă se observă roadele muncii și acest nativ este mândru pentru deciziile sale. Cu toate acestea, prima jumătate a săptămânii nu va fi atât de favorabilă, dar spre final vei avea parte de emoții pozitive și desigur de bani.

Rac

Racii au noroc la bani și se bucură de mai mult succes pe plan profesional. Acest nativ știe unde și când să investească bani. Este rațional și nu se lasă păcălit de aparențe. De asemenea, racii sun persoanele care îi îndeamnă pe cei din jur să economisească bani și să nu-i cheltuie pentru nimicuri. În a doua jumătate săptămânii, racii pot primi o invitație din care are de câștigat nu doar bani.

Astrele arată că ziua de 17 și 18 iunie 2022 va aduce pentru zodia rac mai mult noroc la bani. De asemenea, aveți toate șansele să vă arătați cele mai bune calități.

Leu

Leii se simt foarte siguri pe propriile forțe și sunt în stare să depășească orice obstacol pe plan financiar. În această săptămână, leii vor descoperi o nouă sursă de venit, care o să-i facă să se gândească mai mult la viitor. La începutul săptămânii, acest nativ poate primi câteva invitații, pe care nu o să le poată refuza și poate chiar o să muncească dublu.

Astrele arată că ziua de 16 și 17 iunie îi aduce mai mult noroc la bani zodiei leu și are toate șansele să se evidențieze în fața unor oameni importanți.

Fecioară

Fecioarele găsesc o soluție pentru problemele lor financiare și nu se grăbesc să schimbe lucrurile foarte repede, deoarece nu este momentul potrivit. Sunt echilibrați și analizează foarte bine toate propunerile pe care le primesc, întrucât își dau seama că acolo unde sunt mulți bani nu întotdeauna înseamnă că este și bine. De asemenea, încep să devină mult mai responsabili cu proprii bani.

Ziua de 17 și 18 iunie 2022 îi aduce zodiei fecioară cel mai mare noroc la bani și are toate șansele să se afle în cele mai potrivite momente.

Balanță

În această perioadă, balanțele câștigă mai multă autoritate la locul de muncă și acest lucru îi ajută să facă mai mulți bani. Devin mai siguri și eficienți, atunci când se apucă de un lucru. Sunt extrem de atenți la detalii și nu pierd nici o informație care îi poate aduce la un nou nivel. Conjuncția planetelor mai arată că cineva îi urmărește de departe și le admiră abilitățile pe care le au.

Astrele arată că pe data de 16 și 17 iunie, zodia balanță este destul de norocoasă, în special la capitolul financiar. Sunt niște zile potrivite pentru a acționa rapid.

Scorpion

Scorpionii au o intuiție foarte dezvoltată. Poate investi bani în proiecte sau persoane care mai târziu îi pot aduce dublu. De asemenea, își planifică bugetul cu mare atenție, fiindcă vrea să meargă într-o vacanță sau călătorie, în care o să aibă nevoie de niște bani în plus. Finalul săptămânii îi demonstrează că bunătatea este remunerată.

Astrele spun că zodia scorpion este norocoasă în ziua de 18 și 19 iunie. Sunt niște zile destul de bune pentru decizii care pot schimba situația lor financiară.

Săgetător

Săgetătorii sunt ajutați să ajungă acolo unde își doresc în această săptămână. Este o perioadă plină de momente frumoase, chiar dacă mai apar și oameni dubioși. De asemenea, au o dispoziție foarte bună și acest lucru îi ajută să se dezvolte pe plan profesional. În viața lor mai apar și oameni importanți, care îi susțin moral și financiar pentru a obține noi realizări.

Astrele arată că zodia săgetător este norocoasă în ziua de 15 și 16 iunie. Sunt niște zile destul de bune pentru decizii care pot schimba situația lor financiară.

Capricorn

Capricornii își folosesc la maxim toate abilitățile și cunoștințele pentru a duce până la capăt un proiect, care îi poate aduce o sumă frumoasă de bani. De asemenea, lucrează cu oameni profesioniști și înțelegători, care îi aduc buna dispoziție și motivația de a lucra mai departe chiar dacă apar obstacole. În a doua jumătate a săptămânii, banii vin destul de ușor în buzunarul zodiei capricorn.

Astrele mai arată că pe data de 16 și 17 iunie, zodia capricorn are mai mare noroc. Și ar fi bine să-și programeze toate întâlnirile importante în aceste zile.

Vărsător

Vărsătorii nu mai economisesc, întrucât au suficienți bani în așa fel încât să își satisfacă orice dorință în această săptămână. Astrele spun că sunt plini de viață și au o energie nebună. Comportamentul lor și modul frumos de a vorbi îi ajută să câștige încrederea unor oamenii și astfel să își păstreze un loc frumos sub soare. Poziția planetelor arată că finalul săptămânii îi aduce surprize bune, dar și rele legate de o sumă de bani.

Astrele explică că pe data de 18 și 19 iunie sunt cele mai ridicate șanse pentru zodia vărsător de a avea noroc la bani și de a gândi limpede.

Pești

În această săptămână, banii vin destul de repede și din locuri sau persoane neașteptate. Este o perioadă destul de aglomerată, fiindcă apar tot mai multe responsabilități pentru zodia pești. Cu toate acestea, au timp și pentru a face câțiva bani în plus. De asemenea, poate cheltui foarte mulți bani pentru planificarea unei vacanțe sau călătorii.

Astrele explică că pe data de 16 și 17 iunie sunt cele mai ridicate șanse pentru zodia pești de a avea noroc la bani.

Realitatea Live

18 Apr. 2024, 07:50
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
18 Apr. 2024, 07:50 // Actual //  Lupu Eduard

Cuba își va extinde rutele de călătorie cu Rusia în speranța de a trezi turismul din somnul post-pandemic.

Națiunea din Caraibe vrea să primească aproximativ 200.000 de ruși în acest an. Deja, Cuba a primit 66.887 de ruși între ianuarie și martie 2024.

Această cifră record îi depășește cu mult pe cei 32.224 de ruși care au vizitat țara în perioada ianuarie-martie a anului trecut.

Ambele țări fac eforturi pentru a crește numărul de zboruri directe după ce SUA au înăsprit regulile privind turismul pentru Cuba, care și-a închis, de asemenea, granițele până la sfârșitul anului 2021, când toți rezidenții săi au fost vaccinați, ceea ce a avut un impact semnificativ asupra economiei.

Aproximativ 185.000 de ruși s-au bucurat de soarele cubanez anul trecut, dar obiectivul actual speră să crească acest număr cu 10 procente.

Zborurile actuale din Rusia către aeroporturile din Havana, Varadero și Cayo Coco sunt deja aproape de capacitate, cu o rată medie de ocupare de 94%, potrivit TV BRICS, o rețea cu sediul la Moscova care acoperă blocul economic BRICS, din care face parte și Rusia.

Cuba a solicitat să se alăture BRICS, care a adăugat oficial anul acesta Iranul, Emiratele Arabe Unite, Etiopia și Egiptul.

„În 2019, înainte de pandemie, existau 18 zboruri săptămânale din Rusia către Cuba. Iar acum autoritățile vor să extindă geografia plecărilor, ridicând cifra la 20 de zboruri pe săptămână”, a declarat pentru Prensa Latina Christina Leon, consilier pentru turism al ambasadei Cubei în Rusia.

Cuba aproape că și-a închis granițele 2021, ceea ce a dus la o scădere bruscă de 67% a turismului total față de 2020.

Acest lucru s-a dovedit a fi o lovitură uriașă pentru economie, deoarece țara se bazează pe valutele străine provenite din turism pentru 10 la sută din PIB-ul său, folosite pentru a cumpăra alimente și medicamente de pe piața globală.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău