image
Sursa foto: Profimedia

Conflictul lui Robert Lewandowski cu Bayern a trecut la nivelul următor. Cum l-a sfidat pe Nagelsmann la antrenamente

Robert Lewandowski (33 de ani) a devenit disperat să plece de la Bayern, situație apărută în urma refuzurilor repetate ale bavarezilor de a-l lăsa să părăsească Bundesliga în perioada actuală de transferuri.

Polonezul nu vede altă variantă decât să joace pentru Barcelona în sezonul următor, lucru pe care l-a recunoscut personal acum câteva zile. Deși a spus că nu își va forța plecarea, ultimele acțiuni sau declarații ale atacantului îl contrazic.

Conform cotidianului german Tageszeitung, Lewandowski a fost recent protagonistul unui episod care nu îi face deloc cinste. Concret, acum nu foarte mult timp, în timpul unei sesiuni de antrenament la Bayern, nouarul și-a sfidat propriul antrenor.

Julian Nagelsmann (34 de ani) i-a oferit câteva sfaturi lui Lewandowski cu privire la poziționarea sa în careu atunci când mingea se află la una dintre cele două extreme, pentru a eficientiza pe cât de mult posibil centrările sezonul următor.

Potrivit sursei, Lewandowski nu a fost deloc receptiv și i-a reamintit lui Nagelsmann că a marcat 41 de goluri într-un singur sezon de Bundesliga, de altfel recordul all-time al competiției.

Într-un nou interviu acordat săptămâna aceasta în țara sa natală, Lewandowski a recunoscut că nu mai simte deloc pasiunea de a juca în tricoul campioanei Germaniei și a transmis din nou că așteaptă găsirea unei căi de mijloc.

"Nu vreau decât să plec de la Bayern. Loialitatea și respectul sunt mai importante decât munca în sine. Cel mai potrivit lucru ar fi să găsim o soluție împreună.

Ceva din mine a murit, vreau să plec de la Bayern pentru a avea parte de mai multe emoții în viața mea", a explicat Lewandowski, conform jurnalistului Fabrizio Romano.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: