Horoscop 9 iunie: Zodia care va avea mai mult noroc ca niciodată. Atrage banii ca un magnet

Astrologii anunță o zi a suișurilor și coborâșurilor, însă este important să nu vă pierdeți încrederea. O zodie are parte de vești mari, mai ales când vine vorba de bani, scrie SHOK.md.

Foto: Getty Images

Berbec

Berbecii au propriul sistem de organizare. Cei din jur nu vă vor înțelege intențiile, chiar dacă acestea sunt spre binele vostru.

Taur

Taurii ar trebui să nu se implice prea mult în conversațiile fără sens. Aveți o ușoară neîncredere în relațiile sociale, în urma unor discuții sau gesturi nepotrivite. E posibil să simțiți nevoia de a petrece timp singuri.

Gemeni

Apar dificultăți financiare pentru Gemeni, în urma cărora vor exista discuții în familie. Ar trebui să meditați asupra chestiunilor importante, poate astfel veți găsi o soluție.

Rac

Racii pot avea o perceptie greșită asupra imaginii de sine. Relațiile în familie nu sunt tocmai cum ați dori și din aceasta cauză vă izolați în gândurile voastre.

Leu

Nativii Leu sunt mult prea visători. Aveți de gând să planificați o excursie, însă, astrele spun că s-ar putea să rămâneți dezamăgiți. Mai bine amânați până se liniștesc apele.

Fecioară

Fecioarele vor oferi sprijin financiar unui prieten apropiat. Vă simțiți prea exploatați de către cei din jur și vă doriți mai mult respect din partea lor. Aveți grijă ce informații divulgați.

Citește continuarea pe SHOK.md.


Pub