(video) „Cu PAS la guvernare revenim la lumânare”. Deputații PCRM și Șor au ieșit la protest, după ce lumina s-a scumpit din nou

Deputații PCRM și Șor, alături de susținătorii lor, au ieșit să protesteze, după ce ieri a fost aprobat noul tarif la energia electrică. Oamenii au scandat în fața Parlamentului: „Jos PAS! Anticipate!” și „Opriți genocidul!”.

Foto:

(update) Protestatarii: „Opriți genocidul!”

(update) Reghina Apostolova: La CMC, astăzi, vor examina majorarea tarifului până la 6 lei, la Parlament iar vor vota proiecte de creditare. Timp de aproape un an nu am ajuns la vremuri buni. Acum partidul PAS ne lasă să trăim în frig și foame și deja și în întuneric.

(update) „Jos Maia Sandu! Anticipate!”, strigă oamenii.

Marina Tauber: Nu știm dacă ne aude doamna Sandu, poate este iar în vreo deplasare de lucru, cu ghilimelele de rigoare. În astfel de deplasări merge mai des decât prin satele Moldovei. Țara trebuie să fie condusă de oameni competenți.

(update) „Jos PAS!, Jos Maia Sandu!”, scandează oamenii în fața Parlamentului.

(update) Elena Bodnarenco: Ne-au spus să economisim, să nu lăsăm frigiderele deschise. Curând nu vom avea nevoie de ele, la ce prețuri avem la alimente. Iarna aceasta va fi un joc de supraviețuire. Pas cu pas ne-au dus de nas. Fac lobby în Parlament pentu a promova proiectele convenabile.

Ieri, Consiliul de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a aprobat cererea furnizorilor de energie electrică. Astfel, s-a decis majorarea tarifului cu 47 de bani pentru consumatorii Premier Energy, iar locuitorii de la nordul țării vor achita cu 35 de bani mai mult.


Pub