IT, limbi străine și arte. Taberele și școlile de vară alternative unde îți poți petrece timpul util și distractiv

copii
Foto: Facebook: Prospera

În caz că încă nu știi ce să faci vara aceasta, echipa #diez îți propune o selecție de câteva tabere și școli de vară care te pot ajuta nu doar să-ți petreci timpul distractiv în perioada de vară, dar și să obții niște cunoștințe utile.

# GirlsGoIT

GirlsGoIT anunță desfășurarea unei noi ediții digitale a taberei de vară și te invită să participi la aceasta pentru a te iniția în domeniul tehnologiilor și pentru a-ți dezvolta soft skill-urile.

Așadar, în cadrul taberei pot participa tinerele cu vârsta de la 14 până la 20 de ani, vorbitoare de limbile română și engleză (începătoare), care sunt interesate de domeniul tehnologiilor informaționale. Acestea vor putea obține cunoștințe tehnice și nontehnice timp de trei săptămâni.

Înregistrarea poate fi făcută până pe 30 iunie. Pentru detalii și înregistrare, accesați linkul de aici.

Facebook: GirlsGoIT

# Tekwill Academy Kids Summer Camp

În această vară, Tekwill Academy Kids Summer Camp invită copiii cu vârsta cuprinsă între șapte și 15 ani să participe la ateliere și competiții în domeniul tehnologiilor. Tabăra este organizată pe timp de zi, în intervalul orar 9.0-18.30 și propune șase tipuri diverse de activități într-o singură locație: tehnologii, engleză, arte, sport, dans, magic box.

Activitățile sunt divizate pe categorii de vârstă, în șase perioade, începând cu data de 6 iunie și până pe 26 august. Programul, metodele de înscriere și alte detalii pot fi consultate la linkul de aici.

Facebook: Tekwill Academy Kids

# SISNBRO SUMMER CAMP

SISNBRO SUMMER CAMP este un proiect ce reunește copiii cu vârsta cuprinsă între șapte și 13 ani, care au capacități muzicale, coregrafice sau cei care doresc să-și încerce capacitățile în profilurile date.

Activitățile proiectului de muzică și dans SISNBRO Summer Camp se vor desfășura în incinta unui centru de odihnă din orașul Vadul lui Vodă (Republica Moldova).

Cei interesați pot vedea programul și toate detaliile aferente accesând linkul de aici.

Facebook: SIS N BRO

# Prospera

Academia Prospera organizează anual tabere de vară pentru copii de la șapte la 18 ani. Tabăra propune șase perioade disponibile pentru diverse categorii de vârstă, unde copiii vor avea parte de o vacanță de neuitat cu experiențe în vaste domenii, excursii, jocuri și activități distractive.

Programul și perioadele disponibile pot fi accesate aici.

prospera.md

# QUO VADIS

Pe tot parcursul acestui program, destinat unei dezvoltări complete atât pe plan intelectual, cât și fizic și social, participanții (copii de la șase la 11 ani) învață lucruri noi și se distrează în același timp.

Conceptul taberei de vară este unul dinamic, echilibrat și personalizat și include următoarele activități: limba engleză, atelier ceramică, construcție Lego, experimente, gătit, oratorie și actorie, dans și șah, excursii și multe activități în aer liber.

Tabăra se desfășoară în perioada iunie-august, iar copiii sunt divizați pe categorii de vârstă. Pentru mai multe detalii accesați linkul de aici.

Facebook: Quo Vadis – Centru Educațional

# Media Camp

Media Camp este școala de vară de educație media, organizată de către Centrul Media pentru Tineri, care își ajută participanții să înțeleagă care este puterea informației, să producă videoclipuri pentru TikTok, să afle regulile de bază în filmare și fotografiere și multe altele.

Școala de vară Media Camp 2022 se va desfășura în perioada 5-8 iulie, pe malul Nistrului (hotel, zonă închisă, destinată doar participanților la Media Camp).

La școala de vară se pot înscrie tinerii care au împlinit 15-18 ani, din orice regiune a Republicii Moldova. Atelierele se vor desfășura în limba română, iar participanții vor fi provocați constant să creeze, să filmeze, să se exprime și să comunice cu cei din jur.

Pentru mai multe detalii și înscriere, accesează linkul de aici.

Facebook: Centrul Media Pentru Tineri

# FINEDU Camp

Școala de vară FINEDU Camp 2022 este un proiect dedicat tuturor persoanelor cu vârsta cuprinsă între 15 și 19 ani. Evenimentul se va desfășura la centrul de odihnă și creație F’Estival, în inima codrilor, iar de această oportunitate vor beneficia 60 de copii din toată țara.

Proiectul constă în creșterea gradului de alfabetizare financiară a tinerilor prin familiarizarea acestora cu noțiuni de bază din finanțe publice, finanțe corporative și finanțe personale. De asemenea, participanții vor avea parte și de sesiuni de instruire cu traineri dedicați, activități practice și aplicative, ieșiri virtuale la fața locului pentru a se familiariza cu activitățile diferitelor instituții publice și companii private relevante, ședințe de interacțiune cu personalități notorii din domeniul financiar, precum și activități intelectuale cu tentă financiară.

Mai multe detalii poți afla aici.

Facebook: FINEDU

# Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale

Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale anunță că încep înscrierile la Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale. Aceasta se va desfășura în perioada 31 iulie-7 august la Centrul de odihnă și creație „F’Estival”, raionul Călărași.

Oportunitatea de înscriere este valabilă pentru tinerii și tinerele care au vârsta cuprinsă între 15 și 20 de ani, din întreaga țară.

Programul taberei conține peste 30 de activități intelectuale și distractive, printre care: concursuri de „Ce? Unde? Când?”, Brain RingTrivia Quiz, „Erudit Cvartet”, cât și activități în aer liber, seri de cinema, concursuri umoristice, jocuri de societate.

Pentru mai multe detalii, accesează linkul de aici.

Facebook: Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale

# ERUDIO

Programul Erudio pentru taberele de vara are la bază distracția, socializarea și modul sănătos de viață. Educatorii ajută copii să interacționeze între ei și-i învață prin intermediul jocurilor sociale ce însemnă spiritul de echipă.

Baza de odihnă se află în inima naturii, în zona de odihnă Vadul lui Vodă și include activități precum jocuri de echipă, piscină, sporturi de vară și competiții, discotecă, ateliere de creație, excursii și altele.

Pentru mai multe detalii, accesează linkul de aici.

Facebook: Erudio

Sun Academy, ARTICO

Clubul de Vacanță Sun Academy, organizat de ARTICO, invită copiii cu vârsta de cinci-13 ani să participe la o serie de activități distractive precum: ateliere creative, distractive și educative, activități practice și escapade în natură.

Durata unei ture este de 10 zile lucrătoare, cu programul de lucru cuprins între orele 8.0 și 17.00.

Pentru mai multe detalii, accesează linkul de aici.

Facebook: ARTICO
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente