Năstase, critici dure în adresa PAS: S-a votat incompetența. Cei care i-au finanțat și i-au creat, au făcut din… bomboană, dar care tot a cacao miroase, nu?!

Președintele fondator al Platformei DA a criticat dur partidul de guvernare, pe care l-a făcut incompetent și lipsit de viziune. „Acest Guvern trebuie să plece. Dacă și mai sunt unele excepții, de exemplu la Externe, îl pot păstra, în rest, pe toate domeniile e un eșec. Răbdarea oamenilor va crăpa, dacă speakerul, premierul, președinta nu se trezesc și nu vor înțelege că este inadmisibil ceea ce se întâmplă”, a declarat Andrei Năstase la Puterea a Patra de la N4.

Foto: UNIMEDIA

„Pe vremea lui Plahotniuc eram aproape de iad, acum nu mai știu unde ne aflăm. Mi-e teamă că răbdarea acestui popor într-o bună zi va crăpa. Mi-e teamă nu de ei, ei își vor lua valiza și vor pleca… din păcate nu am avut noroc de niște oameni competenți în vârful țării.

Când nu vor mai avea pe cine da vina ce vor spune? Speakerul, președintele țării, premierul, Alaiba? Ei au vreo responsabilitate? Dau vina pe cine vrei, numai ei nu sunt de vină.

De la aceștia mă aștept la orice, ei sunt în stare să-l întreacă și pe Plahotniuc. El a fost puternic până în 2018, până a luat niște decizii, a anulat niște alegeri. Aceștia fac exact la fel. Din 18 până în 19 a trecut un an. Mai așteptăm.

Îndemn oamenii să nu mai vorbim pe la bucătărie, i-am votat, am greșit, în loc să alegem competența, am ales răul mai mic în locul celui mai mare. De ce? E vina propagandei, vina celor cu buzunarele pline, care finanțează minciuna.

Cei care i-au finanțat și i-au creat au tehnologii că pot face din orice …vorba ceea, bomboană, dar oricum miroase a cacao, nu?!

Chia nu se înțelege că mulți dintre ei sunt atât de incompetenți că nu au loc nici la strung? Unii au probleme mari de elementară gramatică.

Guvernul acesta trebuie schimbat. Sunt unele excepții, unde se fac eforturi, spre exemplu pe Externe. Îl pot păstra. Dar acest Guvern trebuie să plece, că va crăpa răbdarea oamenilor. Sau ei așteaptă să se mai umfle? Intrăm în toamnă, apoi în iarnă, dar iarna nu-i ca vara. Pe toate domeniile eşec. Dacă nu se trezesc, preşedintele, premierul, să înțeleagă că este inadmisibil ceea ce se întâmplă”, a declarat Andrei Năstase.


Pub