FinComBank susţine conferința și Gala IT&Co din Republica Moldova

Vineri, 3 iunie, a avut loc evenimentul „Digital Conference & Gala IT a Moldovei”, organizat de PRIAevents și ATIC în parteneriat cu FinComBank. Conferința a pus în discuția multe teme interesante, adresate celor din domeniul IT and Comunication (IT&C), cum ar fi Directiva de plată PSD2 în Moldova, Onboarding, Talent-as-a-service și multe alte, dar printre speakerii conferinței au fost Viceprim-ministru pentru digitalizare, BNM, ATIC, IFC, Salt Edge, Endava, ANIS Romania, UTM Moldova, Moldcell, Starnet, Pentalog ș.a. Dna Elena Stovbun, Directorul Departamentului Dezvoltării Businessului FinComBank, a relatat mai multe despre transformarea digitală, bankingul online, digitalizarea produselor și serviciilor bancare, soluții inovative, prioritățile de business, rezultatele Băncii înregistrate în anul 2021 și ultimele produse adresate mediului de afaceri. 

Foto: FinComBank

În cadrul acestui eveniment FinComBank a oferit participanților informație despre produsul nou IT PACK , care le oferă atât companiilor, cât şi angajaților din domeniul IT, oferte speciale şi reduceri la produsele bancare, printre care proiecte salariale, e-commerce, carduri premiale, credite, leasing, credit ipotecar și depozite. Participanții au putut deschide pe loc carduri cu cashback, carduri Premium şi carduri de credit, iar toţi cei care au făcut-o au primit în dar un termos cu logoul IT Pack, iar noi putem afirma cu certitudine că mulţi clienţi noi vor putea acum savura altfel cafeaua în fiece dimineață. Vă mulțumim că aţi ales FinComBank!

Evenimentul „Digital Conference & Gala IT a Moldovei” a întrunit şi Gala de premiere a companiilor şi oamenilor din domeniul IT. Printre aceștia s-a numărat şi clienta FinComBank, Ana Spinu, CEO SRL ULS, care a fost premiată în cadrul categoriei „Women in Tech”. Ne mândrim cu reuşitele clienţilor noştri. Felicitări! La rândul altor companii, FinComBank a fost nominalizat cu distincșie în categorie „Transfomarea digitală în banking”.

FinComBank aduce sincere felicitări tuturor oamenilor de afacere şi companiilor, care în cadrul Galei de premiere au fost decernați cu marele premiu în cadrul celor 15 nominalizări! Vă aducem sincere felicitări, urări de bine şi succese în continuare!

Întreaga conferinţă poate fi urmărită în reluare pa paginile noastre, şi anume pe Facebook și LinkedIn.

FinComBusiness – prețuim oameni, încurajăm afaceri!


// console.log('no ads situation')