Lilu despre pasiunea în cuplu și trecerea peste „limite”: Ca toți moldovenii, vorbim, dar nimic nu facem

Lilu Ojovan a vorbit în cadrul unei emisiuni, despre pasiunea în cuplu și cum o menține. Jurnalista a spus că încearcă să petreacă cât mai mult timp împreună, au chiar și o tradiție, de a merge în vacanță fără copii. „Atunci suntem așa unul cu altul îndrăgostiți, ne plimbăm pe străzi, ne sărutăm”, a spus aceasta. Totodată, prezentatoarea a dezvăluit, dacă sunt lucruri mai ieșite din comun, pe care ar vrea să le încerce cu soțul său, ca să dea relației un suflu nou, scrie SHOK.md.

Foto: SHOK.md

„Noi încercăm să călătorim, fără fete. Avem tradiție, de ziua nunții noastre, pe 18 mai și de ziua noastră să plecăm la odihnă în doi pe cât de mult posibil. Atunci suntem așa unul cu altul, îndrăgostiți ne plimbăm pe străzi, ne sărutăm.

Acasă avem un balconaș tare frumos, mergem acolo și discutăm în doi. Ne place să petrecem timpul împreună și să facem lucruri în comun”, a spus Lilu.

Jurnalista a mai vorbit și despre trecerea peste limite în relația de cuplu.

„Evident că în cuplu sunt multe. De vorbit vorbim, dar de făcut, nimic nu facem.

Noi suntem buni la vorbit, ca toți moldovenii de pe canapele, așa suntem buni la discutat”.

Întrebată dacă ar fi geloasă să-l vadă pe soțul său într-o ipostază mai intimă cu altcineva, Lilu a spus: „M-aș uita și m-aș gândi, dar cum o să arăt eu acolo, în locul celeilalte”.

Vezi video pe SHOK.md.


Pub