Directoarea departamentului dezvoltării businessului din cadrul FinComBank, Elena Stovbun, a participat ca speaker la Gala IT a Moldovei

PRIAevents
Foto: PRIAevents

PRIAevents și ATIC, în parteneriat cu FinComBank, au organizat  Digital Conference & Gala IT a Moldovei, în 03 iunie 2022, de la ora 09:30 la Tekwill, un eveniment unic, care în acest an, în premieră, a fost conceput pentru a celebra și aplauda realizările remarcabile ale acelor companii IT and Comunication (IT&C) care aduc o contribuție semnificativă la economia din Republica Moldova, care sunt exemple de urmat.

D-na Stovbun deține o vastă experiență în domeniul financiar bancar. Dumneaei a început activitatea la FinComBank în anul 2000 în calitate de Șefă al Secției Carduri Bancare, apoi treptat a parcurs calea profesională de la Directoare de Sucursală la Vicepreședintă al Comitetului de Conducere al Băncii. Elena STOVBUN de-a lungul anilor cu succes conduce direcția de business, şi dezvoltă activ procesele de digitalizare la FinComBank.

În cadrul acestui eveniment au fost recunoscute eforturile și contribuția companiilor IT&C care au investit capital, timp, muncă, cunoștințe și energie pentru a dezvolta sectorul IT&C din Moldova, se vor aprecia inovația, diversitatea portofoliului, creșterea, orientarea către comunitate și social, precum și crearea locurilor noi de muncă. Echipa va fi atentă și la start-upuri, dar și la femeile din IT&C și nu numai.

Gala IT&C a Moldovei a reunit comunitatea IT&C moldoveană într-o ceremonie extrem de prestigioasă transmisă în direct pe social media PRIAevents și FinComBank și a celorlalți parteneri, dintr-o locație cu o semnificație deosebită pentru IT&C – Tekwill.

Pentru câștigători, primirea unui astfel de premiu, mai ales în aceasta perioadă, când activitatea IT&C este una de importanță crucială, a fost un moment foarte special.

Astfel, a fost organizat unicul eveniment cuprinzând o componentă de dezbateri și o gală unică destinată sectorului IT&C din Moldova.

Înregistrarea întregului eveniment poate fi urmărită aici: https://www.facebook.com/priaevents.ro/videos/754243089275127.

De asemenea, au fost dezbătute alături de companii IT&C, autorități și companii conexe și găsite cele mai bune soluții pentru aceste momente și au fost descoperite oportunitățile pe care le pot avea companiile.

Această gală a fost un eveniment major pentru sectorul IT&C și o sărbătoare a tot ceea ce este minunat în industria tech din Moldova.

Programul evenimentului arăta astfel:

9.30-10.00 –  Înregistrare participanțior la Tekwill și welcome Coffee;

10.00 – Start eveniment;

10.00-11.30Dezbateri;

11.30 -12.30 Festivitate de premiere – Gala ITC a Moldovei. Discursuri premianți.

Teme dezbateri:

# Cum arată piața IT&C în Republica Moldova? Contextul investițional în sectorul IT&C local;
# Cum sunt încurajate de către stat companiile din sectorul IT în Republica Moldova? A crescut numărul start-upurilor în acest segment?
# Cum a crescut online-ul? Cum poate digitalul să ajute toate sectoarele de business?
# Ce proiecte sustenabile au companiile IT&C?
# Este outsourcing-ul o soluție pentru creșterea pieței de IT din Republica Moldova? Spre ce țări se îndreaptă? România? Alte țări UE? USA?
# A doua directivă de plată PSD2 în Moldova, Onboarding, E-KYC. Ce perspective și oportunități se deschid pentru toți participanții pe piață? Căile care se deschid pentru piața IT. Cum aceasta se poate adapta la noile oportunități, ce așteptări au toți participanții pe piață de la aceasta?
# Status e-Guvernare Moldova;
# Cum aduc companiile  IT&C aport la creșterea economică a Moldovei?
# Care e statusul pieţei locale de fuziuni şi achiziţii în acest segment? Cine mai vinde? Cine mai cumpără?
# Care sunt provocările pentru programele open source?
# Care sunt sugestiile mediului de afaceri, ale consultanților pentru creșterea segmentului de IT&C din Republica Moldova?
# Facilități fiscale pentru sectorul de IT din Moldova. Ce poate îmbunătăți statul?
# Povești de succes ale companiilor IT&C din Moldova

12.30-13.30 –  Networking & Lunch.

La eveniment au participat și au susținut discursuri și reprezentanți ai autorităților, dar și antreprenorii, precum și manageri de top, iar audiența a fost alcătuită din reprezentanți ai autorităților, antreprenori manageri de top și middle manageri din sectorul IT, consultanți, bănci, asigurări, leasing, avocați, investitori, universități, companii HR și presă.

Mai multe detalii despre agenda Digital Conference & Gala IT&C a Moldovei puteți găsi pe www.priaevents.ro.

Iar înregistrarea întregului eveniment poate fi urmărită aici: https://www.facebook.com/priaevents.ro/videos/754243089275127.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente