Breaking News

image
Sursa foto: Profimedia

Lionel Messi face spectacol la naționala Argentinei! A marcat cinci goluri în amicalul cu Estonia

Argentina s-a impus cu scorul de 5-0 împotriva Estoniei, într-o partidă de pregătire care a avut loc în Spania, la Pamplona.

Reprezentativa "pumelor" este pe val în acest moment, astfel că după ce a trecut la scor de neprezentare de Italia, în Finalissima 2022, acum a venit rândul Estoniei să fie "victima" elevilor lui Lionel Scaloni.

Cu un sezon sub așteptări la PSG, Lionel Messi arată o altă față la echipa națională. După prestația foarte bună din meciul cu Italia, starul argentinian a reușit să marcheze cinci goluri în poarta Estoniei, arătând o formă de invidiat la 34 de ani.

Messi a punctat în minutele 9, 45, 47, 71 și 76, adică mai mult de jumătate din numărul de goluri pe care le-a înscris într-un sezon întreg la PSG.

Lionel Messi (34 de ani) a încheiat primul său sezon la PSG, unul în care cifrele sale au fost mult sub cele înregistrate în ultima ediție jucată în tricoul Barcelonei.

Dar, în cadrul unui interviu acordat recent în Argentina, Messi le-a explicat conaționalilor săi că, mai ales la început, i-a fost foarte greu să se acomodeze cu traiul din capitala Franței.

"Pentru mine și Antonela a fost mai greu (n.r. decât pentru copiii lor). Prima zi de școală a fost oribilă. Am plecat amândoi în lacrimi, spunându-ne unul altuia 'Ce căutăm noi aici? Ce s-a întâmplat?'.

Nu înțelegeam nimic. A fost o schimbare dificilă să părăsim Barcelona, un an dificil, pentru că adaptarea nu a fost ușoară. După ce mi-am petrecut toată viața la un singur club, la vârsta mea, nu a fost ușor.

Nu mi-am imaginat că e posibil să plec de la Barcelona. Am trăit acolo mai mult decât în Argentina și a fost foarte frumos. Adevărul este că nu am plănuit să schimb nimic", a explicat Messi, conform Mundo Deportivo.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: