image
Sursa foto: Profimedia

"Ne lua peste picior!". Ce le spunea mereu Kylian Mbappe apropiaților despre Real Madrid, când era copil

Kylian Mbappe (23 de ani) și-a amânat singur visul de a juca la Real Madrid, după ce a acceptat oferta prelungirii contractului din partea lui PSG.

Fotbalistul a recunoscut în mai multe rânduri că dorește să joace în alb, dar cele 600 de milioane de euro din partea parizienilor l-au făcut să se răzgândească, cel puțin pentru moment, motiv pentru care a fost ironizat de microbiști.

Totuși, apropiații săi consideră că atacantul a luat decizia potrivită. Nicola și Beatrice Riccardi, doi italieni care au petrecut mult timp alături de Mbappe când era copil, au dezvăluit că fotbalistul le spunea mereu că va juca la Real Madrid.

În ciuda faptului că Mbappe a refuzat campioana Spaniei, cei doi consideră că atacantul încă mai are timp suficient pentru a-și îndeplini visul.

"Dacă Milan pierdea, ne lua peste picior, așa cum făceam și noi cu el când pierdea Real. Mereu spunea că va juca pentru Real Madrid și pentru selecționata Franței.

Kylian mereu a încercat să-și realizeze visul și ambițiile. Acum le face pe amândouă. Chiar dacă i-a spus 'nu' Realului, în fotbal totul se întâmplă rapid, iar peste câțiva ani ar putea ajunge idol pe Bernabeu.

Suntem mândri de calea aleasă de el și de faptul că nu și-a pierdut capul. Kylian este fericit chiar și cu lucrurile mici", au explicat apropiații lui Mbappe, conform Football Italia.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: