image
Sursa foto: Twitter

Unde au plecat Shakira și Gerard Pique după confirmarea despărțirii

Shakira (45 de ani) și Gerard Pique au confirmat la sfârșitul săptămânii trecute că, după 12 ani de relație, s-au despărțit, iar motivul anunțat de presa spaniolă este infidelitatea fotbalistului.

În ciuda separării, Shakira și Gerard Pique au mers împreună în Cehia în ultimul weekend, la Hluboka, anunță As.com.

Motivul deplasării este susținerea fiului lor Milan, în vârstă de 9 ani, la un turneu de baseball care se desfășoară în Cehia.

Sursa citată anterior transmite că Shakira și Gerard Pique au decis să fie alături de cei doi copii ai lor în toate momentele importante, pentru ca despărțirea să nu-i afecteze.

Alături de Milan, Shakira și Gerard Pique mai au un copil în vârstă de șapte ani, Sasha.

Presa spaniolă a anunțat încă de la jumătatea săptămânii trecute că Shakira a descoperit că Gerard Pique i-a fost infidel și a decis să se despartă de fotbalistul pe care l-a cunoscut în 2010, înaintea Cupei Mondiale din Africa de Sud, căruia i-a și cerut să se mute din casa din Barcelona în care au locuit împreună.

Câteva zile mai târziu, sâmbătă, Shakira a confirmat despărțirea printr-un comunicat.

”Regretăm să confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră principală, cerem respectarea vieții private. Vă mulțumim pentru înțelegere”, a anunțat Shakira.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: