(video) Oferta specială pentru clienții Proimobil! Cu doar 5% prima rată poți deveni proprietar al unei locuințe în Satul German

Probabil ați auzit de faptul că la doar câțiva pași de capitală se construiește din temelii un nou cartier de locuit, unic, cu infrastructură consolidată si cu toate comoditățile necesare unui trai frumos. Satul German se dezvoltă pe o suprafață de 800 000 metri pătrați, după un concept inovator și va cuprinde blocuri de locuit cu apartamente, vile: locuințe de tip duplex, townhouse, dar și case individuale cu 1 și 2 niveluri.

Foto: Satul German

Proiectul care este deja în derulare, prevede construcția unei clădiri de birouri și a unui spital, iar la intrarea în localitate va fi ridicat un hotel din rețeaua IBIS STYLES. Cartierul va mai avea o zonă de SPA&Fitness, un centru comercial, o biserică și un club de tenis dotat cu câteva terenuri de tenis de câmp pentru amatori și profesioniști, conform ultimelor standarde din domeniu.

Proimobil va fi alături de toți cei care se vor decide să achiziționeze un apartament sau o casă la sol în noul cartier care se dezvoltă în apropierea Chișinăului.


Zona promite standarde de viață europene, într-o zonă ecologică, un peisaj natural ca nicăieri în altă parte și toate comoditățile pentru un trai modern aici, ACASĂ - în Moldova.

Pentru detalii, sfaturi, întrebări și răspunsuri, așteptăm să ne contactați la numărul de telefon: +373 69689333


// console.log('no ads situation')