(video) Și-a șantajat fosta iubită cu poze intime, cerând 150 mii lei: Bărbatul, reținut în timp ce-și lua banii dintr-un ascunziș

Un bărbat de 54 de ani din Sipoteni, raionul Călărași a cerut 150 de mii lei de la fosta iubită, pentru a nu publica anumite imagini intime pe reţelele de socializare, dar și a nu le transmite rudelor. Suspectul ar fi șantajat femeia mai bine de două săptămâni, timp în care i-au fost transmise mesaje cu solicitarea sumei de 150 de mii de lei, însoțite cu imagini video.

Foto: politia.md

Femeia de 35 de ani a depus o plângere precum că este șantajată de bărbatul cu care avuse o relație de circa trei ani. Astfel, la data de 3 iunie suspectul a fost reținut în flagrant în timp ce a ridicat banii extorcați de la victimă, dintr-un loc special amenajat din preajma unei fâșii forestiere din apropierea mun. Bălți, unde au fost lăsați de victimă la solicitarea suspectului.

„Banii au fost transmiși sub controlul polițiștilor și supravegheați până la ridicare. În urma percheziției automobilului acestuia, polițiștii au depistat și ridicat bani în sumă de 100 000 mii de lei și 2 500 de euro, lăsați în ascunziș de victimă. De asemenea, a fost ridicat și telefonul mobil prin intermediul căruia bănuitul expedia mesaje cu conținut de șantaj, pe marginea imaginilor video cu conținut intim, înregistrate însuși de el în timp ce a avut un act sexual cu victima”, menționează oamenii legii.

Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore, fiind bănuit de șantaj.

Bărbatul riscă închisoare de la 7 la 10 ani cu amendă de la 92 500 la 117 500 de lei.

În continuare, poliția examinează bunurile ridicate, în scopul acumulării probelor pertinente și concludente pentru cauză.


Pub