FinComBank a organizat o adevărată sărbătoare copiilor în cadrul Campaniei „Inspiră copilul pentru un viitor mai bun”

FinComBank în mod tradițional continuă frumoasa campanie „Inspiră copilul pentru un viitor mai bun”, care se află la cea de-a 3 ediție. De Ziua Internațională a Copilului, 18 copii din oraşul Cupcini, raionul Edineţ, au avut parte de o adevărată sărbătoare.

Foto: FinComBank

Ne dorim ca tânăra generație să țină pasul cu timpul de astăzi și să stăpânească noile tehnologii, prin urmare, copiii au primit în mod tradițional tablete de la FinComBank pentru a obține în viitor rezultate excelente la învățătură. Directoarea Sucursalei Nr. 15, Olga Roibu, de asemenea, le-a oferit copiilor și alte cadouri personalizate, printre care cărţi care îi vor ajuta pe aceștia la studii, precum și jocuri de masă, cărţi de colorat şi creioane pentru ca copiii să se bucure din plin de această vară. Şi nu în ultimul rând, dulciuri şi baloane, care cu siguranță le-au colorat ziua.

„Susținem activ tânăra generație și investim în educație, pentru că știm că copiii sunt viitorul nostru. Ne-am dorit ca în această zi de sărbătoare copiii să se simtă speciali și înconjurați de căldură, bunătate și emoții senine. E o adevărată provocare să găsești un cadou cu care să uimești cu adevărat copilul, de aceea le-am oferit în dar tablete care îi vor ajuta la școală și învățătură și vor facilita accesului lor la educație, pentru că acestea ne ajută să devenim mai buni, să ne descoperim talentele și să ne setăm bine obiectivele de viitor”, a subliniat Roibu Olga, Directoarea Sucursalei Nr.15 din or. Edineț.

Pe parcursul mai multor ani, FinComBank susţine educația și tinerele talente. Și pentru că punem accent și pe inspirație și considerăm că o sărbătoare reușită e atunci când sunt mulți copii și foarte multe zâmbete, am surprins plăcut și picii care au pășit pragul Agenției FinComBank din Centrul Comercial UNIC de Ziua Internațională a Copilului. Aceștia au fost întâmpinați cu baloane, cărți de colorat, face painting, unde fiecare de la mic la mare și-a ales personajul preferat, iar cozile erau enorme, pentru că copiii s-au bucurat din plin de sărbătoare.

Să nu uităm și de bannerul numai bun de colorat care a adunat mulți copii și voie bună! Le mulțumim picilor care ne-au încărcat cu energie și au creat atmosfera de sărbătoare!

Și anul aceasta, am strâns multe zâmbete, emoții de nedescris şi familii întregi care au avut parte de o zi frumoasă! FinComBank le este profund recunoscătoare copiilor și le mulțumește din suflet pentru atmosfera creată. Le dorim acestora succese la învățătură şi o copilărie frumoasă!

FinComBank - într-un pas prin viaţă!


// console.log('no ads situation')