Nume
Parola
Vizualizări: 3280
Au fost semnate actele de transmitere ce atestă costul investițional al bunurilor, lucrărilor și serviciilor achiziționate în cadrul proiectului de sporire a eficienței energetice a Gimnaziului „Iurie Boghiu” din Flămânzeni, finanțat de UE
Bălți, 6 Iunie 2022 — ADR Nord a transmis Primăriei comunei Coșcodeni setul de documente ce atestă costul investițional al bunurilor și serviciilor achiziționate din sursele Uniunii Europene în cadrul proiectului de sporire a eficienței energetice a Gimnaziului „Iurie Boghiu” din Flămânzeni, implementat de Agenție în perioada 2020-2022.

Evenimentul a avut loc luni, 6 iunie 2022, în incinta ADR Nord. Actele au fost semnate de către directorul ADR Nord, Maria Prisacari, și primarul comunei Coșcodeni, Liubovi Gobjila.

Costul total al lucrărilor de construcție în cadrul acestui proiect constituie 21,7 milioane lei, din care 21,28 milioane lei reprezintă finanțarea Uniunii Europene și 430,5 mii lei – cofinanțarea din partea Consiliului Raional Sângerei. În rezultatul implementării proiectului, 330 de elevi și profesori de la Gimnaziul „Iurie Boghiu” din satul Flămânzeni, raionul Sângerei, beneficiază de condiții de educație îmbunătățite și de un mediu de studii confortabil.

Măsura investițională „Sporirea eficienței energetice a Gimnaziului «Iurie Boghiu» din satul Flămânzeni” este finanțat de Uniunea Europeană și implementată de ADR Nord și proiectul „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova” (MSPL). Proiectul MSPL este finanțat de Ministerul German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) și implementat de GIZ Moldova în parteneriat cu Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale al Republicii Moldova.

#EU4Moldova #ÎmpreunăMaiPuternici #EchipaEuropa

www.adrnord.md