Așa-zisele autorități de la Tiraspol susțin că o dronă a aruncat două dispozitive explozive în regiune

Tiraspol
Foto: Serghei Starus/Shutterstock.com

Autoritățile autoproclamate de la Tiraspol susțin că în data de 5 iunie curent o dronă neidentificată a aruncat două dispozitive explozive pe teritoriul unui parc de vehicule din apropierea localității Vladimirovca.

Conform așa-ziselor autorități, incidentul ar fi avut loc în jurul orei 5.10, iar din dispozitivele explozive ar fi fost aruncate grenade RGD-5 pe un teritoriu de vehicule ale contingentului de menținere a păcii din regiunea transnistreană.

„Nu au fost victime sau pagube. La fața locului au lucrat specialiști, au fost luate măsurile de anchetă și operaționale necesare, au fost ridicate fragmente de dispozitive explozive. Comisia de anchetă a inițiat un dosar penal”, se arată într-un comunicat emis de așa-zisele autorități din regiune.

Amintim că în lunile aprilie-mai, autoritățile autoproclamate din regiunea transnistreană au comunicat despre mai multe explozii în regiune, în urma cărora nimeni nu a avut de suferit. Autoritățile de la noi au declarat că este vorba de provocări intenționate din interiorul regiunii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente