Alaiba, atac dur la adresa lui Ceban: Flutură cu declarații, ca un cățel care latră și aleargă după mașini și nu rezolvă nimic

Deputatul PAS, Dumitru Alaiba, îl atacă dur pe primarul capitalei, Ion Ceban. „Flutură cu declarațiile deputaților PAS, ca un cățel care se ia de fugă după o mașină, se aruncă cu multă gălăgie la roată, aleargă și latră, latră, iar mașina pleacă calm în drumul ei”, a declarat Alaiba.

Foto: facebook

„Câteva săptămâni în urmă Ion Ceban flutură cu declarațiile deputaților PAS. O săptămână în urmă Ivan Ceban s-a luat de comunitatea LGBT. Ieri Ion Ceban s-a luat de rândurile la vama Albița din cauza că războiul a închis portul Odesa.

De rezolvat Ion Ceban nu a rezolvat nici una din ele. Doar gălăgie.

Ați văzut vreodată cum un cățel se ia de fugă după o mașină, se aruncă cu multă gălăgie la roată, aleargă și latră, latră, iar mașina pleacă calm în drumul ei? Dar nu e nimic, vine alta și cățelul neobosit se ia de următoarea cu multă gălăgie! Și așa toată ziua. Și seara zice că a avut o zi grea”, a menționat Dumitru Alaiba.

Deputatul PAS, Radu Marian, a venit cu acuzații către primarul capitalei, Ion Ceban, după ce acesta a interzis marșul LGTB. Marian susține că edilul „se poartă exact ca un gopnic, intimidând și hărțuind” această comunitate. Totodată, acesta a menționat că Ceban în 3 ani nu a rezolvat nicio problemă majoră a orașului, „nu poate conduce o capitală europeană în secolul 21”.


Pub