Un tânăr din Republica Moldova a murit, după ce ar fi consumat droguri la festivalul SAGA din București

Medicii au constatat decesul unui al doilea tânăr dintre cei care au ajuns în stare foarte gravă la Spitalul Sfântul Pantelimon, în urma unei supradoze de droguri administrată la Festivalul SAGA, informează gandul.ro.

Foto: captură

Este a doua victimă a drogurilor la Festivalul SAGA, după ce un tânăr din Republica Moldova, în vârstă de 25 de ani, a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă în urma consumului de stupefiante. Tânărul a ajuns la Spitalul Sfântul Pantelimon în șoc cardio-respirator și a fost declarat decedat în ambulanță.

Potrivit surselor, tânărul decedat avea la încheietura mâinii stângi mai multe urme de înțepătură, iar anchetatorii care au deschis dosar de moarte suspectă presupun că a murit în urma unei supradoze. Aceasta în condițiile în care pe corpul său nu s-au găsit urme de violență care să conducă la suspiciunea de omor.

Alți trei tineri au ajuns în stare foarte gravă la Spitalul Floreasca și Sfântul Pantelimon, tot în șoc cardio-respirator, după ce au consumat substanțe ilegale, au mai spus sursele citate. Medicii au constat în urmă cu câteva momente decesul unuia dintre cei care se zbăteau între viață și moarte la Terapie Intensivă, la secția de toxicologie, intubați.

În noaptea de vineri spre sâmbătă a Festivalului SAGA, de la Arena Națională unde au loc concertele, au fost ridicate circa 30 persoane care aveau asupra lor substanțe interzise.

„Au fost, într-adevăr, trei tineri pe care i-am preluat de la festival. Unul, din păcate, cu toate eforturile medicale depuse, a decedat în drum spre Spitalul Pantelimon”, a declarat Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanță București-Ilfov.


Pub