Rusia anunță că cei patru călăreți din Apocalipsa și-au început călătoria: Ciumă, Război, Foamete și Moarte în Europa

05 Iun. 2022, 12:29
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
05 Iun. 2022, 12:29 // Actual //  Lupu Eduard

Avertisment din partea unui oficial rus de rang înalt! După împlinirea celor 100 de zile de război în Ucraina, Dmitrii Medvedev, fost președinte al Rusiei și actual vicepreședinte al Consiliului de Securitate de la Moscova, a transmis comunității occidentale că cei patru călăreți la care se face referire în ultima carte din Noul Testament și-au început deja călătoria. Există numeroase interpretări referitoare la cei patru cai din Apocalipsa, însă, în principiu, sunt considerați a simboliza Ciuma, Războiul, Foametea și Moartea.

Ciumă, Război, Foamete și Moarte – asta simbolizează cei patru cai descriși în Apocalipsa, din Noul Testament, cu care fostul președinte al Rusiei Dumitru Medvedev a amenințat întregul Occident. Interpretarea creștină face referire la faptul că cei patru călăreți aduc Apocalipsa asupra lumii, chiar înainte de Judecata de Apoi.

Dumitru Medvedev amenință omenirea cu Apocalipsa

„Se poate crede că cavalerii Apocalipseisunt deja pe drum, iar toată speranța este în Dumnezeul Atotputernic”, a declarat actualul vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitrii Medvedev, într-un interviu acordat postului de televiziune Al Jazeera, citat de agenția de presă TASS.

Planurile au fost făcute, lucrurile au fost puse deja în mișcare, a transmis fostul șef de stat de la Moscova. Totuși, dacă Occidentul chiar vrea, această situație poate să fie temperată. Nu totul este pierdut, potrivit lui Dmitrii Medvedev.

„Suntem pregătiți să avem un dialog pe toate temele, dar unul respectuos, în care să se țină cont de suveranitatea noastră, de preocupările noastre și care să aibă ca scop crearea unei securități indivizibile; nu în interesul unor țări individuale, ci a unei securități indivizibile”, a spus fostul președinte Dmitrii Medvedev.

Rusia dă înapoi în fața civililor, după 100 de zile de război

Rusia continuă să amenințe omenirea în această perioadă. Cele 100 de zile împlinite de război în Ucraina au fost subiect de tensiune la Kremlin, care nu a reușit să obțină ce și-a propus înainte de declanșarea invaziei de la sfârșitul lunii februarie. Teritoriile pe care le-au capturat sunt mult prea mici față de pretențiile Moscovei, care a prezentat Ucraina drept un stat „slab” civililor ruși.

Astfel, din cauza situației delicate, administrația lui Vladimir Putin a avut grijă ca presa de stat și publicațiile pro-Kremlin să nu se concentreze în această perioadă pe durata războiului din Ucraina, care ar putea să demoralizeze rușii.

„Atunci când se vorbește despre repere, întotdeauna apar întrebări: ce s-a realizat până la această dată? Așa a fost încă din perioada sovietică, când existau planuri pe cinci ani, planuri pentru ei și așa mai departe. Se pare că în acest moment nu există aproape nimic de arătat până la această dată. Se poate spune că unele așezări au fost luate, dar numele lor nu le spune nimic oamenilor. Este mult sau puțin? Obiectivele „operațiunii” sunt aproape sau nu?”, a explicat o sursă de la Moscova.

Realitatea Live

25 Apr. 2024, 17:45
 // Categoria: Economie // Autor:  Lupu Eduard
25 Apr. 2024, 17:45 // Economie //  Lupu Eduard

Parlamentul a adoptat un nou set de măsuri pentru reducerea birocrației în sectorul economic. Un proiect care propune modificarea unor acte normative privind controlul activității întreprinzătorilor în Republica Moldova a fost aprobat în lectura a doua de către 57 de deputați.

Aceste modificări legislative au ca scop crearea unui sistem de control mai eficient și previzibil, reducerea povară controlului și a sancțiunilor inechitabile, precum și stimularea investițiilor. Potrivit autorităților, noile reglementări vor duce la o scădere a timpului necesar pentru procedurile de control cu cel puțin 56,7 mii de ore pe an și la economii de aproape 70 de milioane de lei pe an, prin reducerea numărului de sancțiuni și a potențialelor abuzuri din partea organelor de control.

Proiectul prevede că antreprenorii vor avea dreptul să conteste deciziile de control în instanță. De asemenea, sunt introduse sancțiuni pentru abuzurile inspectorilor, iar supravegherea internă a autorităților de control va fi îmbunătățită. Se va face o distincție clară între „recomandări” și „indicații” oferite de inspectori, iar planurile de control vor fi unificate, luând în considerare diferitele tipuri de agenți economici și riscuri.

Anterior, ministrul Economiei, declara că acum jumătate de an erau 20 de mii de inspectori din diferite instituții de stat la un număr de 50 de mii de companii.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău