‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 23 aprilie, 2024
17.7 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriCămara Fest – participă la târgul micilor producători autohtoni

Cămara Fest – participă la târgul micilor producători autohtoni

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Luna iunie îi aduce din nou mai aproape pe micii producători de fructe, legume, miere, cașcavaluri, vin și bunătăți din carne de locuitorii capitalei.

La 11 și 12 iunie în Parcul „Alunelul” va avea loc o nouă ediție „Cămara Fest”, târg dedicat micilor producători autohtoni organizat de Platforma „Ia Moldova Acasă” cu sprijinul Preturii Buiucani, USAID Moldova și Wine of Moldova.

Nelipsite vor fi și florile în ghiveci și vasele din ceramică. Evenimentul adună producători de pe întreg teritoriul Republicii Moldova, inclusiv din Transnistria și UTA Găgăzia, având drept scop nemijlocit sprijinul direct al producătorilor autohtoni, dar și sensibilizarea consumatorilor în dorința de a-i determina să consume cât mai multe produse locale în detrimentul celor de import.

Organizatorii și partenerii vin cu îndemnul să fim alături de micii producători locali asigurându-ne că vizitatorii vor fi surprinși de variatatea și calitatea produselor expuse.

Amintim că portalul media agrobiznes.md este partenerul media al tuturor evenimentelor ce se desfășoară sub egida „Cămara Fest”.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›