(video) Momentul în care un tânăr din Soroca trage din armă, în fața unui local, după ce i-a dat un pumn administratorului

Un tânăr de 25 de ani din Soroca a fost reținut pentru 72 de ore pentru huliganism, după ce a tras cu arma în fața unui local. În urma perchezițiilor în două gospodării, unde s-a aflat în ultima perioadă, polițiștii au ridicat două arme, un încărcător, un cartuș și un baston metalic. Acesta a spus că le-ar fi procurat de pe un site de anunțuri din țară.

Foto: Captură video

„Aflându-se în curtea unui local din același oraș ar fi efectuat două împușcături în direcția verticală dintr-o armă, astfel, încălcând ordinea publică și punând în pericol siguranța cetățenilor.

De asemenea, acesta ar fi stropit cu alcool mai multe persoane care se odihneau în local, iar la solicitarea administrației localului de a înceta acțiunile și de a părăsi incinta cafenelei, bărbatul l-ar fi amenințat, lovindu-l cu pumnul în regiunea capului”, comunică oamenii legii.

A fost inițiată o cauză penală pentru huliganism agravat. Conform legislației, tânărul riscă privațiune de libertate de la 3 la 7 ani.


Pub