image
Sursa foto: Profimedia

"Eroul" finalei Cupei Mondiale din 2014, dorit de AC Milan. Prima lovitură pregătită de noii proprietari

AC Milan intră într-o nouă eră, asta după ce grupul de investiții RedBirdCapitals Partners a preluat pachetul majoritar de acțiuni de la o altă firmă din SUA, Elliott Management Corporation.

Trupa lui Pioli a reușit să triumfe în Serie A, însă ar putea să arate și mai bine din stagiunea următoare, în care fanii își doresc o prestație strălucitoare în Champions League.

Italienii caută să fie foarte activi pe piața transferurilor, iar după ce s-a vorbit de o înețelegere pentru aducerea lui Divock Origi, de la Liverpool, un alt jucător de atac este așteptat pe San Siro.

Conform Goal, Mario Gotze ar putea să ajungă la AC Milan în această vară, iar suma de transfer urmează să fie una infimă, de aproximativ 5 milioane de euro, atât cât este clauza actuală a jucătorului de la PSV.

Considerat ca fiind un posibil lider de generație pentru nemți, mai ales după golul decisiv marcat în finala Cupei Mondiale din 2014, Gotze a avut mari probleme cu accidentările și nu a reușit să facă față la Bayern Munchen.

Bavarezii l-au lăsat să se întoarcă la Dortmund, însă nici acolo jucătorul nu a dat senzația că se apropie de ceea ce era odată.

PSV i-a acordat o nouă șansă, iar jucătorul ajuns acum la 29 de ani semna în vara anului 2020 cu olandezii. În cei doi ani, a jucat în 77 de partide și a contribuit la 36 de goluri, câștigând și două trofee cu batavii.

Cei de la AC Milan mai au și alte piste pe care le studiază, anunță presa din peninsulă, Sven Botman, fundașul olandez al celor de la Lille, cotat la 35 de milioane de euro de către francezi, ar pueta să ajungă pe San Siro.

Totuși, acesta nu ar ajunge singur, ci împreună cu Renato Sanches, care i-ar costa pe cei de la Milan 20 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: