image
Sursa foto: Profimedia

Ce surpriză! Bild anunță că Sadio Mane ar putea să o refuze pe Bayern și să meargă la Campioana Europei

Sadio Mane (30 de ani) mai are contract cu Liverpool până în vara anului 2023, însă senegalezul pare că refuză să își prelungească înțelegerea cu formația de pe Anfield.

Jucătorul african pare din ce în ce mai sigur de plecarea de la gruparea de pe Anfield Road, iar formația care părea favorită pentru transferul său se părea că este Bayern Munchen.

Totuși, ultimele informații venite chiar din Germania vorbesc despre un interes supriză pentru senegalez. Conform sursei citate, cei de la Bild spun că Real Madrid ar fi intrat în cursa pentru semnătura lui Sadio Mane, șefii grupării de pe Santiago Bernabeu fiind "disperați" de un transfer de răsunet pentru compartimentul ofensiv.

"Cormoranii" nu vor însă să renunțe ușor la atacantul lor, iar prețul vehiculat în presă, 30 de milioane de euro, nu pare a fi pe placul engleziolor. Aceștia ar vrea o sumă care să se apropie de 50 de milioane de euro, însă momentan nu a existat nici o ofertă concretă în acest sens.

Cei de la Bayern Munchen așteaptă să rezolve situația lui Robert Lewandowski pentru a face pași concreți către transferul lui Sadio Mane.

Transferat în 2016 de la Southampton în schimbul sumei de 41,2 milioane de euro, Sadio Mane a devenit rapid unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Liverpool și a câștigat tot ce se putea cu grupare de pe Anfield în cei șase ani în care a îmbrăcat tricoul echipei.

”Sadio Mane a decis să o părăsească pe Liverpool în această vară. Este pregătit pentru o nouă experiență, după mulți ani petrecuți lângă `Roșii`. Anunțul va fi făcut de către club în curând. Bayern e o candidată puternică, dar totul este încă deschis pentru că Mane a vrut să aștepte întâi finala”, a scris Fabrizio Romano pe Twitter.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: