image
Sursa foto: Instagram

Decizia luată de logodnica lui Carroll după ce atacantul a fost fotografiat în pat cu două femei. A intervenit și "soacra"

Decizia luată de logodnica lui Andy Carroll după ce atacantul a fost fotografiat în pat cu două femei. A intervenit și "soacra"

Cei doi urmau să se căsătorească, însă întâmplarea respectivă avea mari șanse să le dea planurile peste cap. Numai că, potrivit The Sun, Billi a decis să meargă mai departe și să se căsătorească totuși cu atacantul de 33 de ani.

Sursa citată susține că, după ce au apărut acerle imagini, Billi Mucklow a fost văzută fără inelul de logodnă pe deget, iar speculațiile duceau la o anulare a nunții, mai ales că ea a plecat din casa în care locuia cu West Bromwich și s-a mutat la mama sa.

Între timp, Billi și-a pus din nou inelul pe deget și este decisă să se căsătorească.

The Sun citează o sursă apropiată cuplului, care a spus că "Billi a fost total umilită de Andy, dar în adâncul ei, ea îl iubește. Câțiva prieteni au spus că va amâna sau anula nunta, dar ea s-a răzgândit acum. Nunta este peste două zile. Ea consideră că nu s-a întâmplat nimic în Dubai, vrea să fie curajoasă și să meargă înainte".

Atacantul de la West Bromwich urma să se căsătorească cu Billi Mucklow, care a organizat petrecerea burlăcițelor în Dubai, duminica trecută. Acolo a mers și fostul jucător de la Liverpool, pentru că a vrut să o surprindă.

Ajuns acolo, Caroll a cunocut-o pe managera de la barul care aparținea locului de cazare, Taylor Jane Wilkey (27 de ani). Așadar că ei au fost la plajă împreună, iar seara a invitat-o în camera lui.

Jane a venit încă cu o prietenă. Cei trei s-au pozat în pat. Mai mult, Janer s-a fotografiat îmbrăcată în halatul de baie inscripționat cu numele fotbalistului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: