image
Sursa foto: Twitter

Pilot decedat după un accident teribil. ”Cursa morții” a luat peste 250 de vieți de-a lungul timpului

Un pilot a decedat miercuri, în timpul calificărilor pentru Tourist Trophy, cursele moto care au loc pe insula Man, unele dintre cele mai periculoase din lume.

Tourist Trophy se desfăşoară în această vară după o absenţă de doi ani, ca urmare a pandemiei de coronavirus, însă evenimentul a fost îndoliat de moartea galezului Mark Purslow, un pilot în vârstă de 29 de ani. Acesta a suferit un accident teribil pe traseul plin de capcane.

Un alt accident produs pe circuit s-a soldat cu rănirea englezului Dave Moffitt, originar de pe insula Man. Acesta a fost transportat cu avionul la un spital din Liverpool, iar acum se află în stare gravă, dar stabilă.

Începând din 1907, de la crearea Tourist Trophy, 259 de persoane şi-au pierdut viaţa în cursele extreme de pe insula Man, informează Agerpres, astfel evenimentul din insula britanică a căpătat supranumele de ”Cursa morții”.

”Anunțăm cu deosebită tristețe decesul lui Mark Purslow, în urma unui accident petrecut în sesiunea de calificări. Toate gândurile noastre sunt îndreptate către familie, prieteni și cei care l-au iubit”, a fost comunicatul oficial al organizatorilor cursei din insula Man.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: