image
Sursa foto: Getty Images

Iga Swiatek e de neoprit! Victorie 6-2, 6-1 cu Daria Kasatkina și calificare în finală la Roland Garros

Iga Swiatek (21 de ani, 1 WTA) s-a calificat în finala de la Roland Garros, după o victorie în minimum de seturi, 6-2, 6-1, cu Daria Kasatkina (25 de ani, 20 WTA).

În stilul deja caracteristic, poloneza a defilat pe ”Philippe-Chatrier” și a obținut victorie în doar o oră și șase minute.

Poloneza a câștigat primele două game-uri ale jocului, însă în game-ul trei și-a cedat serviciul, iar Daria Kasatkina și-a confirmat break-ul și a egalat.

A fost doar un accident, însă, pentru că Iga Swiatek a luat următoarele patru game-uri și a câștigat setul.

În setul doi, Iga Swiatek a jucat perfect pe propriul serviciu, a cedat un singur game, la 1-0, și a acces în finală, unde va juca împotriva câștigătoarei meciului Marketa Trevisan - Cori Gauff.

Iga Swiatek a confirmat și la Roland Garros că este cea mai în formă jucătoare din circuit. Poloneza a ajuns după succesul cu Daria Kasatkina la 33 de meciuri câștigate consecutiv, interval în care a cucerit titlurile de la Doha, Indian Wells, Miami, Stuttgart și Roma.

Ultima înfrângere a Igăi Swiatek datează din 16 februarie, când poloneza a cedat la Jelena Ostapenko, în optimile de la Dubai.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: