image
Sursa foto: Profimedia

Mohamed Salah nu poate trece pe eșecul din finala Champions League cu Real Madrid. Mesajul postat la 5 zile după meci

Mohamed Salah (29 de ani) a avut un mesaj pentru fanii lui Liverpool la 5 zile după eșecul din finala Champions League, 0-1, cu Real Madrid.

Egipteanul le-a mulțumit suporterilor pentru sprijin și a spus că ar da toate trofeele individuale pentru a rejuca ultimul act contra ibericilor.

Salah nu poate uita de eșecul din finala Champions League cu Real Madrid și a avut un mesaj pentru fanii lui Liverpool pe care consideră că i-a dezamăgit.

"Nu pot să-mi exprim în cuvinte cât de mult ne-am dorit să aducem trofeul UCL acasă, dar în final nu am putut. Nu pot să le mulțumesc suficient fanilor pentru susținerea arătată.

A fost un sezon foarte lung, dar o parte din mine ar vrea ca de mâine să înceapă următorul. Aș da toate premiile individuale pentru șansa de a juca din nou finala, dar nu așa funcționează fotbalul din păcate", a scris Salah pe Twitter.

Potrivit The Athletic, Mohamed Salah are deja planul făcut în cazul în care nu reușește să ajungă la un acord de prelungire a angajamentului cu Liverpool. Concret, starul egiptean își dorește să continue în Anglia, indiferent de situația pe care o va avea la formația de pe Anfield până vara viitoare.

Astfel, este de așteptat ca Salah să poată ajunge la una dintre rivalele celor de la Liverpool din Premier League. Decizia acestuia este una total surprinzătoare, dacă ar fi să ținem cont că de serviciile fotbalistului s-au interesat mai mult formații de top de-a lungul timpului.

Real Madrid, Barcelona sau PSG și-au exprimat dorința de a-l transfera pe Salah, însă jucătorul pare că are cu totul alte planuri în privința viitorului său.

La conferința de presă organizată înaintea finalei UEFA Champions League, Salah a fost întrebat despre planurile sale de viitor. Atacantul "cormoranilor" a dat un răspuns prompt și a ținut să îi liniștească pe suporterii lui Liverpool, pe care i-a asigurat că va continua pe Anfield și din ediția următoare.

"Cu siguranță voi rămâne la Liverpool și sezonul viitor, asta e clar. În mintea mea, nu mă concentrez acum pe contract. Nu vreau să fiu egoist, dar nu este momentul potrivit pentru a vorbi despre contract”, a spus Mohamed Salah.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: